UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yarına dönem ödevi vermem gerek daha kapak yapmadım...Yarına çözülecek 180 tane biyoloji sorum var..Yani anlayacağınız kapakla uğraşamam :( Ben size bilgiler versem RENKSİZ bi kap yapar mısınız?sadece siyah renk ile..Gösterişsiz olabilir hatta vereceğim bilgileri alt alta yassanız bile olur..Yalnız şöyle 3 saate kadar bitse ii olur.. (5 dakkalık iş zaten :)) Matematik Dönem Ödevi Konu:Bağıntı ve Fonksiyon Öğrencinin; Adı:Kadir Soyadı:Verim Numarası:283 Sınıfı:9-A Okulu:Çağrı Bey Anadolu Lisesi Öğretmenin adı-soyadı: Ayşegül Sönmez Bu kadar....Yapıp da text halinde mi koyarsınız link mi verirsiniz (bu işlerden pek çakmam) çok ii olur...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Buraya yazdığını worde c/p yap yeter :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 e-mail adresi ver yapiim[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o kadar da deil abso :) Yani Mesela Matematik Dönem Ödevi başlığı 3 boyutlu olsun diğerlerini salla :) [email protected][signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oha api hala dönem ödevi verilio mu ya?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hazır söliyim sadece e-mail adresi ver yollayayım hadi çabuk[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben yaptım[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya güzel bişi yaptım ama gerekirse üzerinde oynamalar yaparsın siyah beyaz yazmışsın ona göre yaptım ama e-mail adresinide yazsan[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oha rona dalga geçmiyon dimi yani o kadar da kıytırık deil :) c/p yapmadın herelde bunu ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: UltraPsycho, 07 Haziran 2004 17:45 tarihinde demiş ki: [email protected] [signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yolluyorum :D[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne dalgası yaaa gelmiştir bile çok güzel oldu bence tabii sende sever misin bilmem!!!! power pointte yaptım[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 gelmiş mi?[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 olum bende office falan yok açılmıyo Klasik Word Pad ile yapsan ? ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 çüüüüüüüüüşşş nese zamanım olursa yaparım OOOOOOOOOOOOOOOo[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya bu paticikte geçirdiğin zamanla yapsan biterdi beee[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 şu an soru çözüyom bi yandan ;) yardım ediiinnn :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 çok kolay bişi istiyosun haaaa nese yapmaya çalışırım[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
rona Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 yok kusura bakma ben yapamıyorum word pad açılmıyo power pointteki muhteşemdi ama diğer paticiker yardım etsinler *!herkese seslenir "YARDIM EDİN!!!!!*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ******
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 up up up en geç iki saat sonra hazır olması gerek ben şu an uğraşıyom hala sorularla [email protected] mailine yollarsanız süper olur..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 pardon yaw yanlış mesaj attım,tam okumadan atmışım.. www.gencbilim.com bi şuraya gir, ben dönem ödevimi burdan indirmiştim (başka birinin ödeviydi) ayrıca kapağı da burdan bulmuştum.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 07 Haziran 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu gencbilim hepimize yararlı olacak bir site millet herkese yayın..
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ben bişi yolladım artık beğenirsen..
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 puaahaha olm bunun içi boş :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Logan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ekledim file'ı hatta yazdı yahoo'da file is attached diye.. allah allah dur bi bakayım..
Öne çıkan mesajlar