Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EVE goes gold!


RogueNoir

Öne çıkan mesajlar

iyide betacıların bi küfür etmedikleri kaldı, oyundan çok mouse ve klavye ile bogusuyoruz bi ton bug war diyip duruyorlardı. bu şekilde piyasaya sürerlerse uonun ilk versiyonları gibi olur, satlerce patch yüklüyordur uoda, milyon mb patchleri indirip kuruoduk hatta bazıları kurulmuodu, sorun çıkarıyordu, durduk yere saç baş yolduruyordu. Bu oyunda ona mı benzeyecek? Erken davranıyorlar gibime geldi oyunu çıkarmak için. Birde oyun clientini web sitelerinden dl edebilme imkanımız olacaktı? O konuda da bi açıklama yapılmamış henüz?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orda yazdığına göre oyunun client tarafının şu anki haliyle seri üretimine başlanmış, sadece server kodu üzerinde düzeltmeler yapılıcakmış.. ancak oyunun şu anki halinin nekadar stabil olduğu ortada.. yani bana da patchlerle baya bi boğuşucakmışız gibi geliyo.
eskiden biyerde bandwidth masraflarının çok olması nedeniyle client ın siteden dl'a açılmıycağını okumuştum.. son durum nedir bilmiyorum.[hline]George Costanza: Alright, I'll tell you the truth. I'm not gay. My name's Buck Naked. I'm a porno actor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...