mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 3ü aynı accountta druidde full naxx25 ulduar10 dropları dual spec pve moonkin/pve resto moonkin-resto gearları çok iyidir 2.3k+ sp 30% crit 250 haste hit cap var moonkin gearda 5k dps yapıyorum uzun combatlarda cycle filan anlatırım isterseniz resto da buna yakın ama resto set crit üzerine kasılmıstır ama haste isteyenler için çantada haste itemı da var t8 head tokenı da duruyo almadım set bonusu bekliyodum rahat ulduar tanklıyıcak feral tank itemları ve iyi sayılabilecek seviyede feral dps itemları vardır pvp olarak 3-4 parça deadly/furi/hateful resto dropları filan full pvp seti alınıcak kadar valor var epic flying trainli 12 tane title 5105 achi puanı var 18 tane pet ve collectors editiondan gelen frosty var green proto drake-black war bear-cenarion hypogriff filan var red proto drake için 3 achi kaldı 2x occulus 1 less-rabi 450 jc (gayet güzel gemler var para yapılıcak) 400 ench var daha yüzük enchlerini basmadım ama daha fazla sorunuz olursa öm atabilirsiniz rogue: epic flying var pvp charım naxx achileri filan var 1.5k ratingde 2v2 takımım da var 2x deadly 2x hateful set furi belt bracer var bi kaç güne botu da alırım murder ve anarchy var silah olarak dual spec yok yine sorunuz olursa söylerim pala: tanktır naxx dropu var bi kaç tane voa10 tankladım gayet yeterli bi char hc filan yapıyorum bununla zaten yeni 80 oldu epic flying-dual spec yok accountta 7.5k üstünde bi para vardır + bi ton bok püsur para edicek daha detaylı bilgi isterseniz öm atın burda sorun farketmez armory vermedim onu da öm den veririm edit: bnet mergeli ama geri almam ( dfgdfg ) zaten tanınıyorum her şeyini veririm accnin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 niye satıyon lan satışmı koyuyon sende silerim başlığı kalırsın bak adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Sağdaki nickleri karalamayı bildin de altta ortada eşşek kadar nicki unuttun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 beyler nickleri sırasıyla yazıyorum çakalkarlos rogue olan loladin paladin olan öküzrecep de druid olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 abi baltalamayın gözünüzü seviyim satıyım da kurtulıyım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok süper acc kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bu adamin serverda ismi cikti ninja ve kotu oyuncu diye bide yeni migrate etti satin alan pug i gectim dalaranda tuvalete bile giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bok ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mulgear6 said: çok süper acc kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Spidee said: Sağdaki nickleri karalamayı bildin de altta ortada eşşek kadar nicki unuttun mu? abi... adsgjdjasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 mulgear6 said: çok süper acc kaçırmayın bence arkadaşı tanıyorum. repi çok sağlam serverda. her guidla girer np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ofbearandcow =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2 ay sonra gelip boost istersin berk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 2 ay sonra boost istiyicek olsam bile GÜLTÜNÜ SATANLARDAN istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ay kırıcam kafatasını şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Saeros said: ay kırıcam kafatasını şimdi. ay bana bir şeyler oluyor AYOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 [email protected] a mail atabilirsiniz ilgilenirseniz xD //mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Saeros said: 2 ay sonra gelip boost istersin berk ahdfs niye satiyosun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Viktor said: bu adamin serverda ismi cikti ninja ve kotu oyuncu diye bide yeni migrate etti satin alan pug i gectim dalaranda tuvalete bile giremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Üstelik yörünge dışı.. Burdan bile atmışlar püüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ohyeah said: günceldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 msj kutun dolmuş :) problem olmazsa druidin armoryı alabılırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 up druidin adı ofbearandcow server frostmane rogue clavius server frostmane paladin Mulgéar server frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar