kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 1. gelen eleman benim sınıf arkadaşımdı lisede hatta 1 kaç ay yanyana bile oturduğumuz olduydu o zamanlar milli güreş felan bişilerle uğraşıyodu zaten ben dalga geçerdim lan olm senin adın Mehmet Yeşil soyadında Yeşil derdim koyu yeşil yapsak tam olsa olmazmı derdim beni kaldırır sıranın üstüne atardı sonra iicene deli ederdim beni kovalardı sınıfta hey gidi lan televizyonda bi gördüm vay anasını dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 finalde yendiği adam sağlamdı. o fizikle iyi kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya şöyle diyim biz lisede çocuk gibiyiz bu eleman bizim 3 katımızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kermit said: beni kaldırır sıranın üstüne atardı E senin de emeğin varmış kermit :) Hatta kızdırıp motive ederek bir nevi koçluk yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 "1. gelen eleman benim sınıf arkadaşımdı lisede" said: az saplak atmadiydi popomuza, muccu muccuu yapmadiydi beklerdim bundan sonra. olmamis =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 birbirlerini yağlıyarak güreşiyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 şu eleman lan oha lan ayıboğan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ahah pantolonlu olan süper sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 onun niye donu yok? yırtmışlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 cok zevkliydi final recep kara strese girdi. bide ikisi de minderden geliyor, prof güreştiler, helal olsun ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bi kere gitmiştim, ama gümbür gümbür yağ kokuyodu. tam şenlik havasında geçiyo, garip bi etkinlik; löp löp et dolu her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 la bu adamlar niye kaslı olmuyor? elin dandik futbolçusu bile sixpack diziveriyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 türk kası var onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 türk kasıyla ilgisi yok, bu sporun gerektirdiği şekilde vücutları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 orası öyle tabii de. sporcu adamlar, hergün deli gibi idman yiyorlardır. bokscular kas kütlesi oluyorda, güreşçiler niye olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kaslı ama hafif olsan adam kaldırır atar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luna's daughter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bu adam antalya kepez yağlı güreşlerinde çoookkk ünlü rahmetli güreşçi recep gürbüz'ün yine kendisi gibi güreşçi olan oğlu ali gürbüz'e yenilip yarı finale kalamamıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 eli sokuyorlar kıspete falan.. değişik... ben diğeri alır diyodumda olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kıspet mi küsbet mi o kelime nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 amerikan gurescileri vs kirkpinar gurescileri. hmmm gerci tarzlar fakli ama, orta bi yol bulunur heralde. su 2 tane cilgin eleman var simdi isimlerini unuttuk spiker olurlarsa, dunya capinda izlenme rekoru kirilir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 reyou said: amerikan gurescileri vs kirkpinar gurescileri. hmmm gerci tarzlar fakli ama, orta bi yol bulunur heralde. su 2 tane cilgin eleman var simdi isimlerini unuttuk spiker olurlarsa, dunya capinda izlenme rekoru kirilir heralde :) onlar öyle artiz artiz demirlere tırmanırken anadolu çocuğu onu kaptığı gibi kündeye getirir bence kısa sürer. millet zevke türkler skora oynuyo her alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 elesso said: çok gay parmak falan atıolar birbirlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 BloodyBeast said: kıspet mi küsbet mi o kelime nedir tam olarak? kıspet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 VS ahmet ilk baslarda puanlari toplar skor acisindan hulk dalga gecerken sov yapcam diye, sonra hulk toparlar gibi. oldukca cekismeli gecer. Spikerler - Oda ne! ahmet hulk in kismetini kapatti. - yapma mike, hulk halk icin oynuyor ona bisi olmaz ekiekieki yok lan bu kadar kotu espiriler yapmiyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar