tunca Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu arada turnler 2dklık ayarlansın 4 bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 4 e ayarlandi bile. hizli oynariz ya. arada lage giren falan olur diye 4 yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 slotlar doldu gozukuyor bu arada. - Azmo - Dreagloth - Tunca - Zed - Cuce - Senko - Darksun - Mastika oynamayacak varsa soylesin simdiden pls thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Neden? korktun mu çüçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 valla şimdiden söyliyim , baktım yeniliyorum en iyi adamınızı yere serer sonrada üstüne basar çiğnerim ölür yada sakatlanır artık orasını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 zaten genelde oyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 En iyi adamlarımızın yerde ne işi var arkadaşım11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 e kafalarına vurduk! abicim nasılsa lig, elinde sonunda gelip oynıycaklar sizinle o yuzden elinizi korkar alıştırmayın vurun kırın, causilty ratinleri onemsemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu arada oyunun lig yapisi cok cok basarili. bu kisa surecek, sadece 7 mac oynayacak herkes sonra ilk sezonda bitecek. eger bu testi gecersek, 2 asamali lig acariz bidahakine, kotuler kume duser, kotunun iyisi kume cikar falan cok eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sole bi 16 adam olsak ne oyunlar doner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ya birşey sorucam kırmızı kart görünce bir sonraki maç o adam oynuyabiliyormu ? Birde 1 kez oldu gerçi , üstüne bastınmı kırmızı kart görmeme gibi bir şansın varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sole var, eğer seğirciler hakemi dovup, yerine geen hakemi korkutmuslarsa hakem kart gostermez. dirty playerlar'ın karttan yırtma şansı var. ayrıca her seferinde değil yanlış hatırlamıyosam 5/6 ihtimalle kart gpruyorsun. genelde takımın goblinler/linemanleri/skinkleri veya dirty player'ı foul yapar. ben cuce takımıyla sadece hakem dayak yediyse foul yapıyorum. foul ayaprken şeye dikkat et tabi, illa yapıcaksan adamın etrafını iyice doldurki, foul yiyen oyuncunun tackle zone'undaki her senın oyuncun injury zarına +1 ekler yanı mesela 8 armorlı bı adama 3 str ile foul yapıcaksın. tek basına yaparsan bişi olma ihtimali cok düşük, eğer 3 kişiyle beraber yaparsan +3 alıp adamı öldürebilirsin rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bakınıyorum pdfe falan. sonraki lige gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu arada korkutmak gibi olmasın ama burada g2play'den satın alınan ucuz keylerle ilgili ciddi sıkıntılar çıkabileceği konuşuluyor. kesin bişey değil tabi, firmanın önerdiği yerle arasındaki ciddi fiyat farkı, satın alınan keylerin birkaç değiştirme sonrasında çalışması, g2play'in key bitti diyerek satışı durdurması gibi sebeplerden kıllanmış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ya sabah anasayfada duruyodu bloodbowl , aksam yeni key gelecek diyordu simdi anasayfadan silmisler oyunu o yaziyida silmisler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 beklioz işte, key gelse damliyacam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ordan aoc ve dow2 aldım sorun cıkmadı BB yeyenıkey gonderdiler hemen, SKdede sorun cıkmadı hepside cok daha ucuzdudiğer yerlere gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bende sorun cıkacagını sanmıyorum ama tekrar satışa cıkaracaklarından pek emin değilim.... Bugun gelicep dedikten sonra anasayfa'dan silmeleri beni biraz endişelendirdi. Birde sitenin adı cok duyulmaya başladı. Oyun firmaları bu işten rahatsız olmaya başlamıştır heralde. Ama nasıl oluyorda bu fiyata satiyorlar onuda anlamış degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Key ler satışa çıktığı anda alırsanız sorun olmuyor, biraz zaman geçince saçmalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Valve kendi sitesindede aynı şeyleri söyledi almayın oradan felan diye ama kimsenin hesabının uçtuğunu görmedim şahsen. Hangi oyunu almışsam hepsi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 g2play daha satmıycak heralde hiçbirşey yazmıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 gogamer Diye bir sitede de buldum ucuza ordada kalmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 g2play'e gelmiş yine aynı fıyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 g2play'den aldıgınız account'lar giriyormu ? bende ki banned cd key yaziyor server'a baglanmaya calistigimda da. Birde nereye mail atabilirim bu konuda support kısmı bulamadım sitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 g2play'e gelmiş ama yine bitmiş. bi de paticik ligi başlığı gösterimde mi değil yoksa bende mi bi tuhaflık var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar