Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl PC icin cikti (Eskiden Chaos League di)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

sole var, eğer seğirciler hakemi dovup, yerine geen hakemi korkutmuslarsa hakem kart gostermez.

dirty playerlar'ın karttan yırtma şansı var.
ayrıca her seferinde değil yanlış hatırlamıyosam 5/6 ihtimalle kart gpruyorsun.
genelde takımın goblinler/linemanleri/skinkleri veya dirty player'ı foul yapar.

ben cuce takımıyla sadece hakem dayak yediyse foul yapıyorum.

foul ayaprken şeye dikkat et tabi, illa yapıcaksan adamın etrafını iyice doldurki, foul yiyen oyuncunun tackle zone'undaki her senın oyuncun injury zarına +1 ekler

yanı mesela 8 armorlı bı adama 3 str ile foul yapıcaksın. tek basına yaparsan bişi olma ihtimali cok düşük, eğer 3 kişiyle beraber yaparsan +3 alıp adamı öldürebilirsin rahat rahat
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada korkutmak gibi olmasın ama burada g2play'den satın alınan ucuz keylerle ilgili ciddi sıkıntılar çıkabileceği konuşuluyor. kesin bişey değil tabi, firmanın önerdiği yerle arasındaki ciddi fiyat farkı, satın alınan keylerin birkaç değiştirme sonrasında çalışması, g2play'in key bitti diyerek satışı durdurması gibi sebeplerden kıllanmış millet.
Sosyal ağlarda paylaş

bende sorun cıkacagını sanmıyorum ama tekrar satışa cıkaracaklarından pek emin değilim.... Bugun gelicep dedikten sonra anasayfa'dan silmeleri beni biraz endişelendirdi. Birde sitenin adı cok duyulmaya başladı. Oyun firmaları bu işten rahatsız olmaya başlamıştır heralde. Ama nasıl oluyorda bu fiyata satiyorlar onuda anlamış degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...