Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blood Bowl PC icin cikti (Eskiden Chaos League di)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

10 mac anca oynamisimdir.
oyun gayet guzel, ama ilk baslarda biraz bunaltabilir. oyunun tutoriali cok yetersiz. masaustunde oyunu oynamis olanlar icin yapilmis. o yuzden cok bisey beklemeyin tutorialda, acin manual okuyun. "ben oynaya oynaya anlarim" demeyin, anlamiyosunuz oyle. cunku oyun size logda bile "bu adam az once hayatinin dayagini yedi cunku su stati rakibinden dusuktu" demiyor, bunu biliyo olmaniz bekleniyo. bunlari bilmezseniz oyundan zevk alamiyosunuz. bu cok onemli.

singleplayerda daha ilk macta herkesten ayari aldim 7-8 defa, sonra azmoyu bi kac saat rahatsiz edince anca anladim olayi.

bi de, ilk basta pek customization olayi yok. standart bi takimla basliyosunuz. oyuncu cesitlerini secebilseniz de cok bi fark olmuyo 3-4 cesit var zaten her irk icin. ama sonra oyuncular level atliyo skill seciyosunuz, o zaman "aha bu benim takimim" diyebiliyosunuz artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar size gönderilen pin code mail inde:

xxxx-xxxx-xxxx gibi kısa bir key birde // ile ayrılıp hemen arkasına xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx gibi uzun bir key var. Kısa olan install sonunda, uzun olan oyun içinde girilecek.

Hayır sizi salak yerine koymuyorum, her ihtimal karşı yazayım dedim...
Sosyal ağlarda paylaş

ben ligi kuruyorum arkadaslar.

- Azmo
- Gazanfer
- Dreagloth
- Darksun
- Senko
- Cuce
- Tunca
----

yedek: Kanuni.

7 kisiyiz. Ben 8 kisilik lig kurup bekleyecem 8.yi kimse disarda kalmasin. Kanuni de oynarsa tam 8 iz gerci ama :P

I. Paticik Kupasi olacak turnuvanin adi. Oyunlari haftalik falan gibi zamanli yapacagimiza Her zaman'i sececem maclar denk geldikce oynanir. Yurumezse bidahaki sefere haftalik yapariz (tecrubelerim hep zamanli sozlesmeli maclarin yalan oldugunu gosteriyor).

Competition sifresi de: paticik.com
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Bu arada cüce, skaven lerde, aynı lizard lar gibi, çook dayanıksız bildiğin gibi, tek maçta adi cücüler 7 adamımı öldürdü. Gerçi aldınmı topu eline, az biraz cover la uçuyosun.

Skaven ve Lizardmen'in olayi o zaten. Cok dayak yiyip cok gol atmak. Oyun tarzinla alakali :D
Sosyal ağlarda paylaş

kurdum ligi. Threadi de burada. Eger 8 kisilik ligi yurutursek (ki yuruturuz ya, hadi tembellik olmasin plox) devami da gelir, hem cok ta egleniriz. Lutfen linkledigim threadde maksimum katilim gosterin, eglenirken eglendirelim :)

Maclari haftalik veya gunluk diye ayarlamadim yaz donemi tatili sinavi olan olabilir diye, serbestce takiliriz iste. Maclar belli olunca oynayacaginiz arkadasi buradan ozel mesaj veya msnden bulursunuz artik herkes birbirini taniyor az cok nasolsa :)

Hadi iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...