Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 10 mac anca oynamisimdir. oyun gayet guzel, ama ilk baslarda biraz bunaltabilir. oyunun tutoriali cok yetersiz. masaustunde oyunu oynamis olanlar icin yapilmis. o yuzden cok bisey beklemeyin tutorialda, acin manual okuyun. "ben oynaya oynaya anlarim" demeyin, anlamiyosunuz oyle. cunku oyun size logda bile "bu adam az once hayatinin dayagini yedi cunku su stati rakibinden dusuktu" demiyor, bunu biliyo olmaniz bekleniyo. bunlari bilmezseniz oyundan zevk alamiyosunuz. bu cok onemli. singleplayerda daha ilk macta herkesten ayari aldim 7-8 defa, sonra azmoyu bi kac saat rahatsiz edince anca anladim olayi. bi de, ilk basta pek customization olayi yok. standart bi takimla basliyosunuz. oyuncu cesitlerini secebilseniz de cok bi fark olmuyo 3-4 cesit var zaten her irk icin. ama sonra oyuncular level atliyo skill seciyosunuz, o zaman "aha bu benim takimim" diyebiliyosunuz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 pff, nereye mail atmalıyım su anda, yanlış anlamadıysam bana gonderilen cd-key zaten kullanilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cuce, onceki g2play konusuna bakarsan baskalarinin basina da baska oyunlar icin gelmisti o sorun. g2playe mail atinca yenisini yolluyolar diye biliyorum, ama benim basima gelmedi, o konuya bi goz at derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hangı konuda yazıyo o olay gidip bi okuyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?35,3922645 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 saol bende attım mail bi tane bakalim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yükleme bitti denedim aynı hata mesajını aldım, revoked =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Arkadaşlar size gönderilen pin code mail inde: xxxx-xxxx-xxxx gibi kısa bir key birde // ile ayrılıp hemen arkasına xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx gibi uzun bir key var. Kısa olan install sonunda, uzun olan oyun içinde girilecek. Hayır sizi salak yerine koymuyorum, her ihtimal karşı yazayım dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 18:30 da online ım, nick aynı, ekleyin friends list e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 beni de ekleyin. Azmodai olarak kayitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Azmodayı, ya durmadan kullanılmış key yolluyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oyunun atosferi coook guzel olmuş masaustunun butun kuralalrında korumuslar, ilk tunuvayı sonuncu bitirdim single'da ama cok eğlendim. 3 turnuvadır aynı skaven takımıyla geziyorum, zavallılar bi bellerini doğrultamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bu arada bugun screenshot istediler errorlere dair gonderdim, yenı key gonderdiler kullandım oldu, ama multiye bakmadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Sırf şu g2play'in yanlış key kakalamaya çalışmasıyla uğraşmamak için uzak duruyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 aldım key. nerden indiriyoz oyunu ? torrent dışında alternatif var mı g2playden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Benimkide oldu ama 4. key çalışı, 3 defa SS alıp mail attım, refund istermisiniz dediler, bende çalışan key'iniz yoksa öyle yapalım, ya da beklerim biraz dedim, son yolladıkları çalıştı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 torrentten cektım ben maz hızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Oyuna girinde sırada sizi oyun kurmak için port açma sorunu bekliyor, açtım şimdi bakalım oalcakmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bu arada cüce, skaven lerde, aynı lizard lar gibi, çook dayanıksız bildiğin gibi, tek maçta adi cücüler 7 adamımı öldürdü. Gerçi aldınmı topu eline, az biraz cover la uçuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben ligi kuruyorum arkadaslar. - Azmo - Gazanfer - Dreagloth - Darksun - Senko - Cuce - Tunca ---- yedek: Kanuni. 7 kisiyiz. Ben 8 kisilik lig kurup bekleyecem 8.yi kimse disarda kalmasin. Kanuni de oynarsa tam 8 iz gerci ama :P I. Paticik Kupasi olacak turnuvanin adi. Oyunlari haftalik falan gibi zamanli yapacagimiza Her zaman'i sececem maclar denk geldikce oynanir. Yurumezse bidahaki sefere haftalik yapariz (tecrubelerim hep zamanli sozlesmeli maclarin yalan oldugunu gosteriyor). Competition sifresi de: paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dreagloth said: Bu arada cüce, skaven lerde, aynı lizard lar gibi, çook dayanıksız bildiğin gibi, tek maçta adi cücüler 7 adamımı öldürdü. Gerçi aldınmı topu eline, az biraz cover la uçuyosun. Skaven ve Lizardmen'in olayi o zaten. Cok dayak yiyip cok gol atmak. Oyun tarzinla alakali :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 eger account verilebiliyorsa ben isteyen birisine verebilirim aldigim oyunu.. nasil olur bilmiyorum serialleri kullandim ama online accountum var acaba ayni serialle install edilebilirmi.. azmo eger mumkunse senin soyleyecegin birisine verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 pasam gonderdim pm sana, pin code arti oyun ici isim ve sifreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 rat ogre'ı yoksa skaven line tutamiyo zaten, hoş osla bile tutamıyo guard saolsun. lizardlar daha öküz ama, saurus saurusdovebiliylar adamı, ama skinkler tabiki standar skavendan daha dayanıksız ama dahada cıvır. human yine dengeli diye dayak yiyo negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kurdum ligi. Threadi de burada. Eger 8 kisilik ligi yurutursek (ki yuruturuz ya, hadi tembellik olmasin plox) devami da gelir, hem cok ta egleniriz. Lutfen linkledigim threadde maksimum katilim gosterin, eglenirken eglendirelim :) Maclari haftalik veya gunluk diye ayarlamadim yaz donemi tatili sinavi olan olabilir diye, serbestce takiliriz iste. Maclar belli olunca oynayacaginiz arkadasi buradan ozel mesaj veya msnden bulursunuz artik herkes birbirini taniyor az cok nasolsa :) Hadi iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar