BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BonePART (Orc) Sufi (Lizardman) Tunca (Wood Elf) Eregorn (Orc) Azmodai (Skaven) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 az önce bi maç attım... skaven vs orc... skavenlerde 3 yaralı 1 ölü var... düşmana yapılmaz lan bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bonepart, eregorn, sizin isimleriniz nedir oyunda? ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu arada çarşambadan beri girmiyordum. çarşamba günü update çıkmış versiyon 1.0.1.6. niyeyse benim oyun otomatik kurmuyor updateleri. login yapamadım internet liglerine. version is not supported dedi. neyse manual update ettik halloldu. update sıkıntısı yaşayan varsa burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 benim takımın adı "da boss". şu ana kadar online denemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 takımın adı değil, internet ligleri için porfil ismin lazım friende eklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bugrahan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben daha internette hic oynamadim BonePART olur adim su bi mac war lizardmenlerle playofftayim sauruslar curuttu ya benim goblin kadar kosan str adam mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 tek rakibim going for it bi macta 4 knock down olur mu going for itten ya ne bahtsiz bi admaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 her seferinde 1 atmayi basarman bence harikaligini gosteriyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi bak efsane su goblinimde sprint war 3 tane going for it yapabiliyo ilkini yapti fail etti rerolladim gectim ikinciyi failladi pro attim gectim ucuncuyu failladi havaya uctu direk dead oldu apothecary attim -1 agi mi ne aldi hade lan dedim ctrl alt del load abi bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 isteee gercek dunyada load yok sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi bildigin cenabetim ama bi insan nasil 3 red skull atar sonra rerollayip 3 red skull daha atar ki yane abi matematikcisin sansi ne bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oldukca dusun bir ihtimal. 1/6 x 1/6 x 1/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 simdi ligi yaratiyorum 8 takim mi yaratsam cikar herhal 8 kisi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 6 yiz su an. baska yok benim bildigim hemen girebilcek. baslayalim biz, ilgi artar mutlaka sonra daha fazla ile acariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Beyler nerden bulurum oyunu ve indirirm bende oynamak istiyorum be:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 satin almadan multi oynayamiyorsun maalesef. g2p mi ne o siteden 20$ a aliniyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 geldi benım key'im calsısıyo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 g2play'de yok şuanda mslf. Patlaya key'lerden sonra key sahiplerini madur etmediklerini gördükten sonra bende alıyım dedim (patlarsa patlasın paypal ile paranı geri bile ödüyorlar) ama key yok yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Agalar beyler Private oyun yarattim "Paticik BloodBowl" adi sifreside beygirgucu katildiktan sonra benim onaylamam felan gerkiyosa solersiniz 8 doldururuz ya sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BonePART (Orc) Sufi (Lizardman) Tunca (Wood Elf) Eregorn (Orc) Azmodai (Skaven) Cuce (Dwarf) etti 6 2 adam daha geldi mi oyunlari free yaptim direk maclar baslayabilir yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 szass war benim bildigim cok hevesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 2 kişi kala 8i doldurmak günler sürebiliyor ama deneyelim bi daha. sonuçta 8lik lig 6lıktan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ben varım ben ben :=) Hevesliyim gayet hehe Hafta sonu ankaradaydım ancak görebildim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar