Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 y acok znegınse takımının basar parayı alırsın bı wızard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu cüceler oyunun başı için Block özellikleri nedeni ile çok güçlüler dövücü olarak ama biraz kaybetmeyi göze alırsak sanıyorum lvl atlamış orclar (block özelliğini almış) feci derecede daha dövücü olabilirler. tackleda güzel bir özellik tabi cücelerin bir kısmında olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 artik her mac star playera karsi oynuyorum tukendim aq 2140 oldu takimimin deeri ama komik olanda su her mac 1 star player olduruyorum loner felan ya adamlar direk yatiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya azmo gene yalana bagladi ben acicam bi turnuva kimler oynucak simdi bi solesinner baslayalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 9 Ağustos ta geliyorum ben tatilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi bi turnuva atariz sende ikinciye katilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 valla 8 kişi çıkaramayız da 4 veya 6lık bi turnuva olabilir ilkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ok o zana sufi tunca ben 3 kisiyiz su anda cucede oynar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bende olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 etti 4 agalar takimlarinizla beraber yazarsaniz ilk listeyi cikaralim BonePART (Orc) Sufi Tunca Eregorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ahanda orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yalan falan olmadim abi. millet cdkey isini halledene kadar, tatilde olanlar donene kadar bekleyelim dedim. Su an istanbulda egitimdeyim, oyun yok yanimda, pazar gunu donecem. Bir cok kisi Yeni cdkeyin gelmesini bekliyoruz falan demisti onlari bekliyoruz. diger turnuva tam baslamisti ki milletin cdkeyleri patladi. Zed falan flan da var onlari da summonlayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs121.snc1/5214_89103822613_687407613_1743554_3703566_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bi de pazar gunu diger turnuvayi iptal edeyim. Biraz sabredin guzel 8 kisilik veya en az 6 kisilik baslayalim ki anlami olsun. Guzel bir sezonluk lig planim var, digeri patlamasaydi ona gecerdik ama patladi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BonePART (Orc) Sufi Tunca (Wood Elf) Eregorn (Orc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bak hala sallamadan yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 haci bi toparlanalim regiter felan olcak anca millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ben lizard oynarım azmo dayı tamam millet tatilde falan ortalığı toplamak zor da herkes gelene kaar ufak liglerle falan takılırız. bakarız kalabalık oldu dağıtır ligi büyüğünü kurarız. az kişiyiz diye beklemeyelim yani boşu boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Tamam dagitiriz da, simdiden 4 siniz beni de yazin 5 olsun, pazar anca register olabilcem... bi suru adam daha var ama sanirim cdkeyleri patlayinca yenisini almadilar. Cuce var mesela o da oyunu tekrar aldi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 BonePART (Orc) Sufi (Lizardman) Tunca (Wood Elf) Eregorn (Orc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 cuce de var berkay, aksam girer o. onu da yaz. dwarf oynar bi de o. beni de Skaven olarak yaz bakalim. hayatimda oynamadigim ama cok heves ettigim bir takim. Arkaci necati ile terror estiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi lige kaos almasak mi ya cunku resmen ayip kaosla ilk mac yapcak adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oyun dengeli bap. kaosa karsi oynayacak kirilgan takimlar ben ve tunca olur, biz de dodgela modgela kacacaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 azina azina vurunca sakatlanan adamlara ayp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar