Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Jack Daniels Ve Smirnof North

NoS

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kıbrıstayım şu anda bilen bilir buralarda içkilerde vergi olmadığından çok ucuz perşembe günü geri döneceğim

Daha almadım ama bu ikisini almayı düşünüyorum tabii isteğe bağlı olarak başka bi içki de getirebilirim sizin için de

Jack 1 lt 75 tl (tr fiyatı 90)
Smirnof North 70 cl 30 tl (tr fiyatı 42)
Almak isteyen bana özel mesaj atsın başka içki isteyen de mesaj atsın varsa buralarda onu da getirmeye çalışırım
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

ben de 40 milyona aldım freeshoptan
Tamam abi 45 tl veriyorum sat bana

Sonuç itibariyle tr fiyatından yaklaşık olarak 15-20 lira altına veriyorum hergün free shopa gidemediğimize göre iyi fiyat alan alır almayan geçer

Ha diyorsan satıyorum 45 tl ye ilk alıcın benim valla sonuç itibariyle bende 2-3 lira bişey kazanmak için satıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Mille kusura bakma sinirli bi anımda yazdım onu arkadaşımla kavga ediyordum.

Arkadaşlar burada ben kalkıp çok büyük bi kar yapmıyorum emin olun 10 tl fln kazanıyorum yani kaldı ki o free shoplarda jack in fiyatlarına da baktım ve dediğiniz kadar ucuz değil emin olun vodkanın 30 tl olduğu yerde jackin 24 tl olmasını beklemek zaten jack e yapılmış en büyük ayıptır.

Sattığım malın türkiye fiyatından 20 tl daha düşüğe satıyorum yine de beğendiremedim bi türlü bazılarına ne yapayım yani alış fiyatına mı satayım ki onu da yaptım sorun mulgear a adam 2. bi vodka istedi onu da 25 tl ye aldım 25 tl ye bıraktım adam mağdur olmasın diye

Burada kimseyi kazıklamaya çalıştığım fln yok sadece benim gibi viski seven adamlara bi yararım dokunsun istedim ama galiba sonunda ben içeceğim bu kadar problem olacağına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...