NoS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Arkadaşlar kıbrıstayım şu anda bilen bilir buralarda içkilerde vergi olmadığından çok ucuz perşembe günü geri döneceğim Daha almadım ama bu ikisini almayı düşünüyorum tabii isteğe bağlı olarak başka bi içki de getirebilirim sizin için de Jack 1 lt 75 tl (tr fiyatı 90) Smirnof North 70 cl 30 tl (tr fiyatı 42) Almak isteyen bana özel mesaj atsın başka içki isteyen de mesaj atsın varsa buralarda onu da getirmeye çalışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oradan almana gerek yok ki free shoptan istediğin içkiyi alabilirsin. fiyatları yine çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 70lik jack daniels gentleman jack'i 22$(34TL) a almıştım freeshoptan. ülkeye göre değişiyor gerçi fiyatlar free shoplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Ya buradan alırsam belki beleşe getirme ihtimalim var ondan dolayı zaten önemli olan bu değil tabii Tax free lerde de jack i hiç o söylediğin fiyat kadar ucuz görmedim ve euro dan hesaplıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 güneydogu asyada o fiyatta.bide euro geçmiyo orlarda euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ben de 40 milyona aldım freeshoptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Gilean said: ben de 40 milyona aldım freeshoptanTamam abi 45 tl veriyorum sat bana Sonuç itibariyle tr fiyatından yaklaşık olarak 15-20 lira altına veriyorum hergün free shopa gidemediğimize göre iyi fiyat alan alır almayan geçer Ha diyorsan satıyorum 45 tl ye ilk alıcın benim valla sonuç itibariyle bende 2-3 lira bişey kazanmak için satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bencede gayet mantıklı gidebilen var gidemeyen var türkiye koşullarında bu fiyat gayet uygun gibi 75tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 amarula cream varmı orda ? Birde hangi şehre geleceğini yazmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yarın bakarım istanbul göztepe oturduğum yer aslında 70 lik jack i de 60 a satabilirim o da 20 lira daha ucuz 1 lt pahalı gelen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 north en son ne olur göztepede oturuyorum elden alırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 North satıldı arkadaşlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 burdada 1lt jack 55 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Dark_Soul said: burdada 1lt jack 55 ytlOrası neresi ?Bu arada arkadaşlar jack i de bi arkadaşıma sattım ilgilenen herkese çok teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Arkadaşlar elimde hala jack daniels var 70 lik fiyat 60 tl isteyen pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kıbrıstan her gelişte 4 5 büyük rakı getiriyoruz. tanesi 12 milyona geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Problem çıkartmıyorlar dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 jack 1 litre suanda 14 avro freeshopda bide kibristan donerken giriliyor muki freeshopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 24 euro diyor sitesinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 atunun sitesinde mi?Yanlislik vardir 2sinde aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 J.DANIEL S BLACK LABEL %40 1LT 23,5 € atu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mille said: jack 1 litre suanda 14 avro freeshopda bide kibristan donerken giriliyor muki freeshopanerde buluyorsunuz bu fiyatları bilmesemde fiyat belli normalden 20 lira ucuz sen o shop dan al buraya karışma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 adamı agresifleştiriyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 tok satıcı ise adam uğraşmazki orda bukadar şurda bukadar , isteyen alır o fiyattan , adam demiş ben bu kadara satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mille kusura bakma sinirli bi anımda yazdım onu arkadaşımla kavga ediyordum. Arkadaşlar burada ben kalkıp çok büyük bi kar yapmıyorum emin olun 10 tl fln kazanıyorum yani kaldı ki o free shoplarda jack in fiyatlarına da baktım ve dediğiniz kadar ucuz değil emin olun vodkanın 30 tl olduğu yerde jackin 24 tl olmasını beklemek zaten jack e yapılmış en büyük ayıptır. Sattığım malın türkiye fiyatından 20 tl daha düşüğe satıyorum yine de beğendiremedim bi türlü bazılarına ne yapayım yani alış fiyatına mı satayım ki onu da yaptım sorun mulgear a adam 2. bi vodka istedi onu da 25 tl ye aldım 25 tl ye bıraktım adam mağdur olmasın diye Burada kimseyi kazıklamaya çalıştığım fln yok sadece benim gibi viski seven adamlara bi yararım dokunsun istedim ama galiba sonunda ben içeceğim bu kadar problem olacağına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar