Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 walla paticiin yaş ortalaması topiine bak da gel bi daha konuşalım :) elimde belgeler var kardeşim alla allaaa, boş konuşmuos heralde burda di mi ;)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 yalan onlar yalaannn :P büyügüz biz kimse tenezül edip yazmadı oraya o kadar büyügüzki olgunluktan boş topiclerle ugrasmıyoruz.. :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Troj grup kendi grubunmu? Allah allah merak ettim ya :) Bizde Arjantinde sahneye başlıcaktık ama Sezonu kapatacaklarmış yattı iş.Bilkentte biyere başlıyacaz sanırım ama belli değil. Biziz nerde?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 biziz tunalı'da, yerini tarif ettim zaten bu topiin altında şeker, ayrıca evet, grup benim.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 VAY BE! Ablamda bizdenmiş haberim yokmuş :) demek sende müzisyensin ha? Buarada ben Tunalıya hiç takılmadığım için bilemedim kusura bakma yani :) oraya ayağına pumayı giyince bişey olduğunu sanan tipler gidiyo,bilirsin işte bende o tipleri sevmem. Kısa zamanda gelmeye çalışıcam,bass'cın çıkarsa beni al :D Sen Kaan Yalçın'ı bilirsin dimi?Bilkent Mayday'de çıkıyolardı biara.Şimdi Bilkent 3te biyere başlıcaklar neyse.Benim arkadaşlar onlarla çalıyo,hatta bende çalıcaktımda Kaan ötesi deli olduğu için gitmedim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Vay be,çok sevindim ya :) Harbiden çok sevindim ama :) belki ben seni tanıyorumdur zaten ha.Sen bizim tayfayı bilirsin kesin.Varmı tanıdığın konservatuvardan söyle bakim?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Korax, 01 Haziran 2004 12:38 tarihinde demiş ki: Bizde Arjantinde sahneye başlıcaktık ama Sezonu kapatacaklarmış yattı iş. tunalıyı sevmiyosan arjantinin yakınından geçmemen lazım. orda ayağına puma geçirenler diil, prada geçirenler gezer, biliyosun ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Hehe biliyorum :) Ama İşi ben ayarlamıyorum. (kafiyeli oldu ha )[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 çok tanıdıım var konservatuardan. hatta artı olarak haluk leventin eski davulcusu ve teomanın saksafoncusuyla (mecaz anlamlar yüklemeyin sakın :yapma:) çıkmıştım bi ara. bu arada sertabın eski gitaristi de ii arkadaşımdır.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Oba sen varya tam bizdenmişsin PM'den atsana bizden(konservatuvardan) kimi tanırsın?Ne çalar,nerde çalar?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bence videosunu biyerlere upload et de biz de alalım herkes ankaraya gelemez ama dinlemek isteyenler war..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yaşı ne olursa olsun kimseye abla demem ben.Yaşça büyük olur hehe hakediyorsa saygısını da alır, ama abla denmez. Yaşı geldiğinde teyze denir =P. Bu arada teyze ünvanını almak için "+35" olmak gerekiyor benim kriterlerimde. Linkin çalmasaydınız keşke =(.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Troj varsa kameran ben gönüllü çekici olabilirim :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bizi wacken'dan çağırdılar amam malum şimdi uğraşamam iş güç dedik.rock the nations'a gelirsiniz artık izlemeye.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 :-)[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 linkin çalmıos şimdilik alexi :) bu arada bu akşam 22.30 da çıkıos biziz'de, duyurulur!![signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 08 Haziran 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Aplacım gelmeyi çok isterdim ama bugun 2 tane sınav atlattım ve inanılmaz yorgunum.Birdahakine mutlaka :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ee ne denir ki böyle bi durumda, iyi performanslar.. öö.. başarılar.. kolay gelsin.. yıkın alemi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heheeeeheee, eywallahhhh. sallayacas merak etmeyin, sıkı tutunun da düşmeyin :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 video olmasa bile en azından bir stüdyo kaydı falan istiyoruz efenim. kırmayın bizi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar