yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lolol iyimiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o HA O_o sonuncusu çok iyidi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Üniversiteli mandayı güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 helal olsun videoyu hazırlayanlara süper açıklamışlar tarak gazetesinin iç yüzünü asdasd. edit: ikinci video efsaneymiş, süper bi türbanlı zihniyet özeti olmuş cidden. (tu) Wispy said: Şu meme kalça göt olayını anlamadım. Gündemi mi takip etmiyorum nedir. Nedir onun olayı anlatsın birisi plx "Memleketi bir çift kadın memesine satarım" Ahmet Altan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tlOf9FlYEww&e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 -007- said: "Memleketi bir çift kadın memesine satarım" Ahmet Altan Memleket biraz içi boş bi kavram ama. Ben tekine de satarım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 axedice said: Memleket biraz içi boş bi kavram ama. Ben tekine de satarım mesela. "Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür. İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir" Ahmet Altan =mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zTsM1yBbGkE&feature=related Videoyu yayinlayanin avatarina dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar