Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Böyle birşey gördüm: http://www.medyafaresi.com/video/25/olay-manevi-degil-biyolojik-iste-okanin-sirri.html Abi bu nedir ben anlamadım. 1 Nisan şakası felan mıdır bu? Adamın konuşmalarından bölümler kırpmışlar üstüne de kendileri bir hikaye yazmışlar, sanki Okan Bayülgen bunların sözlerini onaylıyormuş gibi olmuş. 1 Nisan şakası olabilir gibi geldi, o kadar mantıksız ve saçma bir haber. Olay gerçekse aslı nedir? Olay gerçek değilse bu adamlar bu iftiraları nasıl atabiliyor, hukuksal engel felan yok mudur?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 haber niteliği taşımadığı için mi garbıca açtın abi
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya başka bi röportajı kesip kesip onun hakknda konuşuyo havası vermişler :S. FASE HABER
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 BloodyBeast said: haber niteliği taşımadığı için mi garbıca açtın abi evet :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya bu ömür varolu varya bulduğum yerde gırtlağını sıkmak istiyorum ne iğrenç bir insan
Öne çıkan mesajlar