Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Böyle birşey gördüm: http://www.medyafaresi.com/video/25/olay-manevi-degil-biyolojik-iste-okanin-sirri.html Abi bu nedir ben anlamadım. 1 Nisan şakası felan mıdır bu? Adamın konuşmalarından bölümler kırpmışlar üstüne de kendileri bir hikaye yazmışlar, sanki Okan Bayülgen bunların sözlerini onaylıyormuş gibi olmuş. 1 Nisan şakası olabilir gibi geldi, o kadar mantıksız ve saçma bir haber. Olay gerçekse aslı nedir? Olay gerçek değilse bu adamlar bu iftiraları nasıl atabiliyor, hukuksal engel felan yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 okan dövüyo ödeşiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 haber niteliği taşımadığı için mi garbıca açtın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya başka bi röportajı kesip kesip onun hakknda konuşuyo havası vermişler :S. FASE HABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 BloodyBeast said: haber niteliği taşımadığı için mi garbıca açtın abi evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya bu ömür varolu varya bulduğum yerde gırtlağını sıkmak istiyorum ne iğrenç bir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 okan ağzının payını verir takmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar