Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bence gayet güzeldi güldüm.( kendi postum adına konuştum )
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 utku arkadaşım zaten, gelipte saçmasapan arkasından konuşmayın falan yazmayın. ha bazı kişiler arkasından konuşmuş zaten harbi, onlarada kafam girsin.
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Disease said: Kilolardan kendi yörüngesini oluşturmuş ondan senide görelim yakışıklı.
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yörüngeye uçtuğum gün resmimi koyarım yakışıklı
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yakışıklı dedik kalktı hemen tipsiz
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 BEYLER ALLAHLA DALGA GÇEBİLİRSNZ AMA GINALY ILE ASLA. çok ayıp.
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Yeyeyeye . hayır anlamadığım şey garbage a açılan bi topikte bu ne ciddiyet istediğimi derim küfür mü etmişim bişey mi yapmışım burda her topikte anlamsız bi sürü post atılırken herifin arkasından konuşma rörörö diye çıkıyonuz ben buna şaşırıyorum . garbage postları ciddiye alınıyosa bilelim agalar .
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ne rage olup reröre oluyorsunuz yahu. madem çok hassassınız açmasaydınız topici. tamam, belki adamın söylediği çok adice ama sizin gelip rage yapmanız çok daha vahim. =/ bırakın eğlensin adam kendince heh. garbage'da yazılan daha saçma ve adi şeyler var neticesinde.
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 aaa ahhhh , tam cinalinin yıllarca birikmiş karizma puanları sıfırlandı diyodum , kankigiller olay mahaline girdi
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 adam 11 bin mesaj boyunca onu bunu trollemiş, biz arkasından ukala dedik AŞAĞI olduk lan. o bile bakıp gülüyodur, olsa olsa bizi trollemek için laflar hazırlıyodur yani. kaldı ki garbage.
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 utku naptın sen bu adama sdf
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 iyide troll adamın başlığını trollerseniz mutlu olmaz mı
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 arkadaşlar utkuyla konuştum mutlu değilmiş. nevşehirliymiş
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 http://www.mut.gov.tr/harita_dosyalar/Mut_harita1.jpg
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 fede said: arkadaşlar utkuyla konuştum mutlu değilmiş. nevşehirliymiş
Öne çıkan mesajlar