ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 nasıl aynı ya? vampirler undead. böcekler random critter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 YA NE DEMEK ARASINDA FARK YOK BİYOLOJİDEN CAYDIM HADİ FEN BİLİMLERİ DE Mİ GÖRMEDİN ORTAOKULDA. MEMELİ YARASA. BÖCEK KİTİNLİ MİTİNLİ CIYIRK DİYE SES ÇIKARTAN BİR HAYVAN. SİNİRLENDİM. EVET. SENİN KIZ KARDEŞİNİN KAFASINA VURSALAR İYİ Mİ ODAYA GİRDİ DİYE? HA? İYİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 arkadaşlar ANNE dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Evet ayrıca böcekler bi tek ölürken ciyırk diye ses çıkarıyolar. Yarasalar non-stop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kim anne dedi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 utopia said: YA NE DEMEK ARASINDA FARK YOK BİYOLOJİDEN CAYDIM HADİ FEN BİLİMLERİ DE Mİ GÖRMEDİN ORTAOKULDA. MEMELİ YARASA. BÖCEK KİTİNLİ MİTİNLİ CIYIRK DİYE SES ÇIKARTAN BİR HAYVAN. SİNİRLENDİM. EVET. SENİN KIZ KARDEŞİNİN KAFASINA VURSALAR İYİ Mİ ODAYA GİRDİ DİYE? HA? İYİ Mİ?böcekte canlı, yarasada canlı fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kız kardeş dedi, anne yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 anne dendi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 böcekle yarasa aynı olur mu? balık beslemedin mi hiç? balıklar boş boş bakar, ama köpek falan beslediysen bilirsin; kucağına atlar, kulağını yalar filan. onun gibi bi şey. sonuç ne bu arada? öldürmeden de atabilirdin ama sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sen de canlısın. VURUN ARMAYA! kjdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 allasen ikiye böl bunu anaaa ne savundun yarasa haklarını : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kesmeyin beni abilerim ablalarım. Girmyecem bi daha başkasının odasına :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 #1- Her yarasa bir ananın evladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 YARASA GİTTİ SİZ HALA NEYİ TARTIŞIYOSUNUZ sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 YARASANIN DA ANNESİ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hayır neden bilmiyorum ki bananeyse yarasadan kdjdkd. abi ittir gazeteyle gider ya ne kaçıyorsun. umrum değil yarasa naparsanız yapın yorgunum ben fkjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 YARASA GİDER İZİ KALIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 selin sen anne dedin : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bacı dedim ana demedim can=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 anne annedir selin bacıyla karıştırma : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Yarasayı severiz yaradandan ötürü. Yarayı da severiz, yaratıktan ötürü. Kimden ötürü? Senden ötürü mü benden ötürü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 soulberry said: böcekle yarasa aynı olur mu? balık beslemedin mi hiç? balıklar boş boş bakar, ama köpek falan beslediysen bilirsin; kucağına atlar, kulağını yalar filan. onun gibi bi şey. sonuç ne bu arada? öldürmeden de atabilirdin ama sen bilirsin. Öldürmedim zaten. Gazete ile odaya geldim. Yok piyasada. Odayı aradım taradım çıkmadı. Gitti heralde camdan geri. Balık besledim. Öldüğünde de üzüldüm. Köpek beslesem ve ölse aynı derecede üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bir ben var benden içerüğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bizim bacadan içeri baykuş girdiydi. şömineye düştü falan canım. :/ babam üstüne havlu attı hayvanın. sonrasını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 |Joker| said: Yarasayı severiz yaradandan ötürü. Yarayı da severiz, yaratıktan ötürü. Kimden ötürü? Senden ötürü mü benden ötürü mü? VİŞNELİ ÇİKOLATALI BEYAZ FIRIN KURABİYESİNDEN ÖTÜRÜ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar