tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tam tersi de olmuş olabilir. otel girişinde bütün futbolculardan imza istenip kendisinden istenmemesine morali bozulmuş , bunu sütüne küfür yiyince de iyicene dellenmiş olabilir sabri. hayır sabri imza atabilir mi ondan bile şüpheliyim , kramponu fırlatabilmesi bile büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sınırlar aşılmaya başlandı. Hayatlarında bir baltaya sap olamamış tiplerin milli bir sporcuya bu kadar hakaret etmesi de bence komik bir durum. Futbolculuğunu eleştirirsin,karakterini eleştirirsin ama olayı hakaret boyutuna vardırmak bence komik ve yersiz olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 küfürü neden bu kadar büyültüyoruz? hayatında küfür etmeyen adamın futbolla da haşır neşir olmaması lazım , şahsi kroca fikrim. ayrıca , sabri hayatında kimseye küfür etmemiş mi? kimdir yani sabri de kendisine küfür edilince adamı yaralamaya teşebbüs edebiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 küfürü neden büyütüyosunuz ne demek yahu. sen yolda yürürken ananı avradını diye girse biri, diyelim yol vermediğin için, küfrünü büyütmüyorum aga seni iplemiyorum mu dicen adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 açıkçası , evet.. umrumda olan bi insan değil ayrıca ben çok coolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ''Başkan beni aramış, fırça atmış... Bu konuda asılsız haberler çıktı. Antrenman boyunca iki gurbetçi bize olumsuz laflar söyledi. Sonra otelin önünde imza atmamı istedi. Ben de ona iki elimin dolu olduğunu, ancak resim çektirebileceğimi söyledim. Ancak bana karşılık olarak küfürler verdi. Aileme hakaret etti. Sonra beni itti. Ben de o refleksle kramponu kafasına vurdum. Bu doğru bir hareket değil ama kendimi tutamadım. Basında çıkan abartılı haberlere de bir anlam veremiyorum.'' -Sabri Sarıoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ondan sonra Fenerbahçe medyası falan diyince tepki gösteriliyor. Nasıl olsa Sabri diye ağzına geleni saydı millet ordan burdan haber uyduruldu. Edilmeyen hakaret kalmadı ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar