Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 showmax'de o body aletlerini tanıtan tanıtımlardan birini izliyorum.böyle bilmem ne masaj aletin adı.bacağa bele falan takılıyo titreşiyo yağ mağ selülit falan eritiyo. before after olayı var ya.normal selülitli kadının poposunu gösteriyo.ondan sonra işte buna kavuşacaksınız diyo ve o da ne popoda sansür var. böyle gerizekalılık var mıdır ya.lanet ettim yani reklamları falan da internettten indirip izlicem artık. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 selülitli popo fetisin mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Tamam hakkaten saçmalıkta sen o reklamları popoları görmek için mi izliyosun ahahhahah.İnternetten indircem artık demiş.Yoksa sonuçları net görmek için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ahahsd topic fena yerlere çekildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 selülitsiz olunca abdest gidiyor işte dolaylı yoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hep yasaklasalar keske o reklamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vaniLLe said: selülitli popo fetisin mi var çocuk selülitsiz göremediği için yakınıo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 belki aletin amacı odur. kullandıktan sonra bi boka yaramıyordur ama sansür koyuyordur kıçına! "işte selülitli bölgeyi gizledik!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Finkel said: vaniLLe said: selülitli popo fetisin mi var çocuk selülitsiz göremediği için yakınıo.. selülitsizini göremeyen selülitlisiyle yetinmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bunu söyleyen en son kişinin sonu giyotin oldu biliyosun dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 daha iyi işte hayal gücün gelişir. "belki şurda da bi popo vardır.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oha hırsa bak internetten indirip izlicem demiş ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 soulberry said: daha iyi işte hayal gücün gelişir. "belki şurda da bi popo vardır.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 vaniLLe said: Finkel said: vaniLLe said: selülitli popo fetisin mi var çocuk selülitsiz göremediği için yakınıo.. selülitsizini göremeyen selülitlisiyle yetinmeli. bütün bu polemikte arkadaşımız yetinemediği için zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hepimiz selülitli degil miyiz aslinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 killer yetinmeyi bilir misin? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ShadowFury said: yoo? ya birah ben olmusum selülit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 :( [pollyannamodu] Neyse, herşeyin iyi yanından bakmak lazım. Bak en azından sansürlemiycekler seni. [/pollyannamodu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ya poposuz selülit olsaydı? şöyle ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 holy shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dua edin son post olarak kalmış ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ShadowFury said: :( [pollyannamodu] Neyse, herşeyin iyi yanından bakmak lazım. Bak en azından sansürlemiycekler seni. [/pollyannamodu] tecavüze ugrayan polyanna da, ossun önemli olan popoyu kurtarmakti ehiehi diyodu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 soulberry said: daha iyi işte hayal gücün gelişir. "belki şurda da bi popo vardır.." ahuahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yetersiz misiniz ya ahah. genel olarak söyledim internetten indircem diye sırf onun için değil.sevmiyorum sansürü bu sigara alkol uyuşturucu falan da olabilrdi.tabi burası garbage olduğundan bana bi sie çekebilirsiniz. popo için izlemiyodum.onu yapanlar köyde teknelojiden mağrum 5 tv'snde 5 kanal çeken yapar.aciz değilm o kadar.merak ettim izliyodm çat sansür ki eskiden değildi başka aletlerin tanıtımı falan da var. gtfo hadi bakim kızdırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar