Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Nebula guild sistemini nerden kaldirabilrim.Kendi sistemimi ekliyecegim bunu nerden yapabilirm.Yardimlarniiz icin simdiden tşkler.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sphereitemb6 yada 5'te i_guildstone item'i var oradan.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hayir ben nebula guild stonesini istmeiorum yani guild stone kalcak scpsini istemiorum nebulanin.onu nasil yaparim.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yardim edebilecek yokmu?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 itemb3.scp[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ıtem3deki herseyi sildim ama guild kurmak yasaktir diyor ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Guildstone deed'in dclick triggerindaki basit bir olay o, hangi dosyada hatirlamiyorum da guildstone deed'den tekrar kurulur hale getireceksin onu.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Iste sorun orda nasil yapcam :)[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 on=@dclick src.sysmessage guild kurmak yasaktir. return 1 Buna benzer bir scripti nasil devre disi birakacagini bilmeden, ya da bu satiri bulacak kadar gayret etmeden nasil kendi guild sistemini kuracaksin ayiptir sormasi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya bak tmm biliorum onuda onu degistirsem de olmuyor.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben yaptigimda gayet de olmustu, save veya resync etmeyi unutmus olabilirsin belki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar