firatram Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu konuda çok cahilim gerekli olanlar nelerdir ? Neler yapılmalı ? Bir yol çizmek gerekirse nerden başlamak gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 SWESWESWE :P Eğitim derken? Dil? Doktora? Y. Lisans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 of pos konseri olur orda ne güzel. ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Üniversiteyi orda okumak için :) ? Yüksek lisans, doktora falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ne okumayi planliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hoccemama' ya sor isveçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İnternette herhangi bölüm bilgileri bulamadım fakat bulduğum bilgiler, üniversitelerin devlet üniversiteleri olması ve ücretsiz olması ve sadece bazı bölümlerin ingilizce eğitim vermesi. Sanırım o bazı bölümleri öğrenmek için danışmanlık şirketlerine gitmeliyim. Dediğim gibi daha yeni araştırmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 studyinsweden diye googledan arat önce. o sitede istediğin her türlü bilgiye ulaşırsın. her şey. isveç konusunda danışmanlık veren firma yok bildiğim kadarıyla, zaten gerek yok. online olarak hallediyorsun herşeyi ve studyinsweden sitesi yeterli fazlasıyla. arama motoru sayesinde şehir şehir arayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Peki yurtdışında okuma konusunda öss'nin etkileri nelerdir ? Kaç yapılması gerekir vs ? Burada ECTS diye bir şey var. Biraz araştırdım, kredilerle ilgili galiba. Tam olarak ne işe yarar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sanirim Isvec icin OSS gerekmiyor ama burada denklik vermeyebilirler ona dikkat etmen lazim. Danismanlik sirketine gitmen bu noktada mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Aslında dolaylı bir yoldan İsveç'te kalıcı olarak yaşamayıda düşünüyordum. Sanırım evliliklerde öyle bir hak doğuyordu dün okumuştum bir yerden. Bu denklik dışarıda okuyup Türkiye'de o mezuniyet belgesinin işlevsel olması hakkında galiba. Ama yinede İsveç'te temelli kalmak diye bir ihtimal düşük. O yüzden önemli galiba denklik. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Malta'ya gelmeden önce ki halimi gördüm şu anda.bnde 2 ay buraya dil kursuna geldim ama gelmeden Malta Üniverstesin mail falan atmştım,burda yaşıcaktım,şimdi erken gitmek için kavga ediyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 isveçte yaşanır, hatta bu topic bana da iyi oldu gayet düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 güzel bi supporter bulman lazım once kendine paracıklar su misali akar gider o yörelerde.turkiye haric avrupa ulkesinden gelen sahıslara kredi mevcuttur.malmöye derse gidiyodum bi zamanlar ordan biliyorum.ama sunu belirtmek gerekirse gerçekten nitelikli bi öğrenci olman lazım başarısızların barınamadıgı bir yer.yani paran varsa çok git takıl oralarda derim egerki başarı için gidiyosan hakikaten sıkı ders disiplinie sahip biri olman lazım.hevesdir geçer diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Supporter olayını biraz açabilir misin ? Ha bu arada umarım dediğin gibi bir heves olmaz da bu sayede bir disipline girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 universiteyi orada okuma kismini bilmiyorum, o zor biraz, yuksek lisans dersen anlatirim ama. onun haricinde exchange oneririm isvece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Erasmus gibi mi ? Peki erasmus ile oraya gidip orada temelli kalmam için yapılacak bir şey var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Isvec temelli kalmak isteyecegin bir yer degil. Yuksek lisansa gider ondan sonra temelli kalirsin iste eger Erasmus'ta begenirsen. http://ilkekaya.blogspot.com al bak benim orada exchangekenki blogum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 supporter dan kastım para gelecek birisi.ben erasmus olarak gitmistim bence en mantıkslısı burda universiteye gir erasmus la öğrenci gönderen bir bölüm olsun,daha sonra 4. yılında erasmusla git oralara bir arkasasımında yaptıgı gibi yuksek lisansa oraya basvur ve orda kal.hacettepe gıda müh. bölümü öğrencisiydi arkım bu arada. penthin blogdaki fotoları görünce anımsadım altında bir bisiklet elinde bir harita girip cıkamayacagın delik yok adeta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yaşanılacak yer değil açıkçası. türk adamı boğar orası, ha eğitim için çok iyi. birçok üniversitesi ilk 500de zaten. yükseği fln de yaparsın orada, süper kaliteli bir eleman olarak geri gelirsin. ha elinde bir daha kullanmayacağın bir dil olur o ayrı :) okulları kaliteli ama. öss gerekmiyor isveç için. eğer çok ciddiysen yardımcı olabilirim, msnden fln. epey araştırmıştım hem lisans hem yüksek lisans için. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Ekledim greeny :) Anlattıklarınıza bakılırsa en mantıklısı 4.senede erasmusla gidip ardından yüksek lisansa başvurmak olur. Ama iyi araştırmak da fayda var. Saolun verdiğiniz bilgiler için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Yüksek lisans için konuşmak gerekirse, başvuruları şubatta başlıyordu, gmat, toefl vs. olmadan bile sadece yüksek ortalamayla kabul almak olası. Tabii burs çıkması zor biraz, burs çıkmadığında da aylık 1k lira kadar bir giderin olacaktır orada. Yüksek lisans programları genellikle 3 dönem. (Mühendislik programları 4 dönemdi sanırım) Ben de geçen sene bu zamanlarda araştırıyordum ama bakalım. Belki bu sene başvururum. Ortalamam düşük olmasaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bence Kanada'da dene sansini. Burada yasam daha rahattir Isvec'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 isveçte yüksek lisans eğitimi bedava filan diyolar. Giden birileri varsa bilgilendirsin bizi. Yoksa eu dışı ülkelere gene para alıyorlar mı ? Ayrıca Herkes çok pahalı olduğundan falan da bahsediyor yaşam için.. aylık ne kadar çıkar cepten ? boş ümitlere kapılmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Isvecte sehrine gore degisir, ama kasabada ortalama ayda 700 EURO harcarsin. Okullar bedava ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar