Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Suanda live streamden gösteriyorlar kendi sitelerinde falan yok sanirim henüz gerçe yarisi bitti bile http://www.livestream.com/jryan9p
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 offf cok kisi gaza gelicek pembe gozlukler takilicak getting gay with zeitgeist toplulugu ziyarete gelcek
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi kanmayın ya zeitgeistin de aslında karaladığı tiplerden farkı yok.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Aket-Atum said: abi kanmayın ya zeitgeistin de aslında karaladığı tiplerden farkı yok. Onları da karalayan varsa onu da izleyelim.
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bende kanmayın diyenler nelere kanıyo onu merak ediyorum..
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ERGENEKON ILLUMINATI INDIRMIS VIDEOYU !!!1111
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Boci said: Bende kanmayın diyenler nelere kanıyo onu merak ediyorum.. bildigin liberaller yav libos iste bunlar yani tr de bi otelde gorseler canli canli yakmak icin firsat kollarlar oyle diyim kisaca :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sirf Zeitgeist yayildi, populer oldu diye millet gelip karaliyor burda. "Marjinal olayim" kitlesi sizi.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kendileri bir dünya düzeninden bahsediyorlar ve haklılar, tamam. Ama en sonunda dedikleri "onların değil bizim düzenimizin kulu lun" dan başka birşey değil. samimi değiller bence. edit: marjinallikle alakası yok, çok konuştuk biz bunu zamanında. pek samimi değiller bence cidden. venüs projesi falan diyorlar da , ne olduğu havada kalıyor.
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 zeitgeist ı izleyin ondan sonra gidin postmodernizm in temel ilkeleini öğrenin folluk yumurta gibi kız kaldırırsınız şerefsizim sen ne diyosun!?!?
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Adamlar tamamen samimi. Sadece bir sistem oneriyor sana. Peter Joseph'in konusmalarina baktiginda durumu cok daha iyi acikliyor. Belgeselde kafalarda soru birakan seyler gecen Z-Day'de yapilan konferansta aciklandi, ayrica radyo programlarinda da Q&A yapiyorlar. onerilen sistem mukemmel bir sistem degil, Zeitgeist yapilmadan yillar once uzerinde calisilan ve hukumetlere, kamu oyuna sunulan bir proje Venus project ve digerlerinden cok daha gercekci, cevreci, humanist ve bilime dayali. Kendileride soyluyor ki mukemmel degil. Ama varolan sistemlerden kat kat daha iyi. Oturup karalamak cok kolay herseyi.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 adamlar samimiler bi kere o kadar sey soyledikten sonra anlattiktan sonra kendi fikirlerini kendi projelerini elbette soylicekler. eyer sadece elestirirlerse baska bi sistem onermezlerse soylenen hersey havada kalir hic bir etkisi olmaz. yaniliyomuyum bknz sen polise teror falan de, yolsuzluklara ,soyle de gelirpaylasimdakilere soyle de ,basbakanin ogluna gemi almasina soyle de sonrada sen ne onerirsine cevap olarak kapitalizim rulz de hic olurmubu????
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 alin size adam gibi zeitgeist analizi yapiyim dunyanin sorunlari ve mevcut sistemin hatalarini gayet guzel ortaya koyan bir girisi var, aksiyan yerleri hatta komple yuurmuyen yerleri, iktisat denen cakma bilimin ne kadar komik ve sacma oldugunu filan gayet guzel aciklamis direk kapitalizm kelimesini kullanmiyordu benim izledigim onun yerine monetarizm soyle monetarizm boyle diyip aslinda komunizmin bir formu olan dusuncesini gizledigi gibi kapitalizmide hasir alti ediyordu ancak zeitgeistin elestirdigi seyin gercek adi kapitalizm onerdigi ise iscilerle ilgili propaganda kismi cikarilmis daha kullanici dostu bir komunizmdir ancak bilimi yaninda gosterip dusuncelerin isimlerinden cok uygulamayi anlatmaya kasmasini taktir edilebilir zeitgeist yeni birsey degil yani klasik sag sol catismasinin yeni bir dali, komunizm kendi utopyasi icin emekciler ustunden populizm ile yandas ararken zeitgeistcilar bilimi kullaniyor ancak sonuc ayni yere geliyor insan dogasi insan dogasi degsitirilebilir ancak bugun silah kullanmadan kapitalist sistemin egemenlerinin bir gecede butun malvarliklarindan vazgeciceklerini, 3 kurus para kazanmak icin savas cikaran silah kartellerinin haydin silahlari gomelim diye fikir degistiricegi ve insanoglunun mevcut sehirleri bosaltip dagbasinda hepsi birbirine benziyen evlerden olusan yeni sehirlere tasinmasi filan afedersiniz ama hayalperestliginde otesine kaciyor ve bundan gaza gelip OLEEEEEEEY DUNYA DEGISICEK diyenlerinkide salakliga kaciyor silah zoru ile bu yeni duzeni oturtmak tek yontemken (tek yol devrim lulululz) bunu bile saglamak imkansiz cunki butun dunyayi bir kerede ele geciricek ve sonra butun guclerini devredicek bir liderlik kademesini gectim bir gunde olmiycagi icin tarih tekerrur eder, utopyayi gerckelestirmek istiyenler global ekonomiden soyutlanir ve disardan alisveris kurucaklari sisteme karsi oldugundan bir noktadan sonra tukenip kapitalist ulkelerin tasak malzemesi olurlar rusya gibi ki sovyet rusya paraya dayali olmiyan insanlarin esit oldugu bir sistemin neden kurulamiycaginin en buyuk kanitidir kisacasi onerilen sistemin kurulmasi icin dunyanin birlesmesi gerekir dunyanin kendi iradesi ile birlesmesinin tek yolu dunya disi bir tehdit olabilir dunya kendi iradesi ile birlesemedigi icin silah zoru ile birlestirilir ise hem iyi niyetin baskalarina zorlanmasindan sistem saglikli olmaz neredeyse yuzlerce yildir tartisilan bir mevzunun yeniden tartisilmasidir zeitgeist, venus projesi ise utopyadir birdahada bana zeitgeist i anlamamissin haksiz elestiriyorsun hebe hube diye gelmeyin, burdaki cogu adamdan daha iyi anladim ki sacma e klise olan 2. kisminida sirf "elestiri yapionuz cozum nirdeeeeee??? cozum sunun madem biliyonuz" culari susturmak icin koyduklarini dusunuyorum hani bu heykeli beyenmedim diyene "daha iyisini yapabiliyomusun? yapamiyorsan konusma yapabiliyorsan yap" diyen adamlar gibi asfasdf
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 herşey bir günde olacak diye kimsenin bir beklentisi yok. ama azda olsa bir uyanışın bir kıpırtının oluşması gerekiyordu zaten. aslında çok ciddi ve popiler bir konu olması işi biraz yavanlaştırıyor. öte yandan bilim kurgu sadece icatlarda değil düşünce tarzlarındada gelişmiyormu zaten ve gerçek olmadımı onca yazılan çizilen. umarım 100 yıl sonraki torunlarımız bu uyanışın somut örneği olurlar.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 aydinlanma cabuk olcak stalin gibiler elbet gelcek yarin oburgun cin in basina rusyanin falan basina sonucta tek yol 3 dunya savasi
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bu zeitgeist bana çok net aynı metal müzik gibi geliyor. Tamamen sistemin ürünü olan inanılmaz kontrollü bir isyan. (aramızda hala metal isyanın, başkaldırının müziği diyen yoktur sanırım) Adamlar bence bunu yaptı, sürdüler ve tepkiyi de kontrol edecekler. Hükümeti insanları korku ile baskı altında tutmak ile suçlayıp kendileri farklı birşey yapmıyorlar sonuçta. İstediğiniz kadar marjinal olmaya çalışıyor diyin, umurumda değil. İlk izlediğim anda yanıma olan arkadaşlarıma aynı şeyleri dedim, şimdi de diyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 muzikle kiyas ediceksek beatles in yesterday i gibi 3700 farkli insan coverlamis simdiye kadar resmi olarak dunyanin her yerinde caliyor guzel sarki ama surekli ayni sarki notalar degisiyor sekli semali degisiyor ama sarki ayni sarki soyliyen degisiyor bazen icerik degisiyor ama sarki ayni sarki ayni ayni ayni zeitgeist o 3700 arasindan ilgi cekmis bir tanesi sadece
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Viktor harika yazmis fakat Peter Joseph (Zeitgeist'i yapan kisi) ve Jaque Fresco (Venus Project'in sahibi) olayin kominizme benzedigini fakat ayni sey olmadigini altini cizerek defalarca vurguladilar ve anlattilar. Gerekli Q&A'yi bulursam buraya koyacagim. Sonunda cok guzel birsey demis viktor, "Dunya disi bir tehdit". Iste bizim E.T. konusu burda devreye giriyor :). Zeitgeist'i izledikten sonra E.T. konusunun bahsettigi bazi yaklasimlar birbiriyle ortusuyor. E.T. konusunda gelecekte olacagi soylenen seylerin Zeitgeist'e zemin hazirlayacagini dusunuyorum. Yani herhangi bir Disclosure veya Mass Contact gerceklesirse, insanoglunun zeitgeist'in onerdigi Venus project gibi yeni sistemlere gecme istegini korukleyecektir. Ama tabiki coook zor gerceklesmesi o ayri. Fakat amac insanlara boyle bir secenegin varligini sunmak. Venus project'in onerdigi seyler Resource based economy dahilinde bedava enerji, cevrenin korunmasi, bilimin insanliga faydali hizmeti. Enerjinin bedava olmasi ile ulasim, ev ihtiyaclari gibi seylerin masraflari kalkiyor. Ayrica bunlari haraca baglayan hukumet sistemi ve borclu dogma mevzusuda kalkiyor. Bireyler borcunu odemek icin degil kendileri icin calisiyor.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dünya dışı akıllı varlıklarla temas dünyanın birleşmesine neden olabilmesi için söz konusu varlıkların dünya için tehdit edici unsur olması ile mümkün olabilir.yoksa dost ve barışcıl varlıklar dünyanın birleşmesini sağlamaktan çok ilk iletişimi kurdukları devletin dünya hegamonyasına devam etmesine ve gücüne güç katmasına neden olur.zaten abd yüzünden ikinci sınıf ülkeler olarak hissedilen durum abd gibi büyük devletlerin ekmeğine düzenine yağ sürer.sınırsız ve maliyetsiz enerjinin mümkün olabileceği bir gerçek fakat dünyanın ekonomik düzeni bu enerjinin fiyatlandırmasına bağlı olarak gerçekleşiyor.enerjinin su gibi hava gibi bol olduğu bir dünyada bir çok işsizlik ve ekonomik çöküntüler meydana gelecektir.bu çöküntülerin en basiti insanlar işsizliğidir.filmde insanlar başka uğraşılar bulacak diyorlar.fakat nedir bu uğraşılar bilim mi? spor mu? hiç biri şuanki yetiştirildiğimiz sistem ile insanlara anlatılamaz.devrim silah zoru veya zeki canlılarla temas ile birlikte olsada sistemin oturtulması bana pek mümkün gözükmüyor.güzel bir ütopya fakat tahamkar insanlar için imkansıza yakın. edit:viktor'un dediği doğrudur "zeitgeistin elestirdigi seyin gercek adi kapitalizm onerdigi ise iscilerle ilgili propaganda kismi cikarilmis daha kullanici dostu bir komunizmdir" bu film bunu anlatmaktadır.
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ya şimdi şöyle bir nokta var, Zeitgeist uydurma eleştiriler yapmıyor ve bence çok doğru noktalara parmak basıyor. Önerdiği sistem de şu an uygulanan sistemden üstün mü, evet bence çok üstün. He ama sen o sistemi beğenir misin, beğenmez misin, sana uyar mı, uymaz mı o senin kendi şahsi fikrin ve kanaatin olur. Şöyle de bir nokta var, "Zeitgeist izledim her şey değişecek ehi ehi" demek doğru mu? Tabi ki yanlış. Büyük ihtimalle eski hamam eski tas aynen devam edecek her şey. Lakin yine de, Recep İvedik ve Transformers gibi sadece eğlence amaçlı bir filmi seyredeceğime, biraz daha düşündürücü ve anlamlı bir yapım olan Zeitgeist'ı izlemeyi tercih ederim.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ADAMLAR COK SAMIMI. CD LERINI KITAPLARINI SATIP MONETARY SISTEM'E KATILIYORLAR.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Diyorsun ki fikirlerini anlatmak için köprü altında çalışsınlar. Aileden milyoner değillerse, parasız bu kadar insana ulaşmayı başarmayı nasıl bekliyorsun?
Öne çıkan mesajlar