reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 yok lan adam onceki konuya istianen, uydu baglantisi yoluyya 1mbit hizla, saniyede 3600 paket kapasitesiyle buffer teknolojisini kullanarak ve RAID hata denetimi ile full backup options uda ekleyerek bir espri yapmis ama anlamak icin onceki verilen konuyu okumak lazim gercekten . ha benim puanim espiri ustunden espiri yapildigi icin ve telif sahibi tarafindan gerceklestirilmedigi icin 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 ne?! adam mi bi de espri yapmaya calismadik orda üstat, gönderme yaptik dikkat etsin diye. benim puanim sana 1 kanka, algida sicici oldugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 aga sen oyunun o'sunu bilmezken wowa 50. lvl'dan başlıyosn ilk öğren ısın normal ilişki ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hiç şansın yok bence gece hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ya adam gibi cevap verin lan, adam düşüncenizi sormamış , yer , mekan söyleyin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthemis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kazım said: ya adam gibi cevap verin lan, adam düşüncenizi sormamış , yer , mekan söyleyin demiş e sölesene o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 isim yok aklımda şu an , doğaçlama takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthemis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bence takılamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 crossing swords var işin ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 anthemis said: bence takılamıyosun.ulan balon fırlama yırtık dondan çıkar gibi araya senceni benceni mi açıklıyacağım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bence arkadaşın seks yapma ihtimali çok düşük konu kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthemis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 öm at anam biz aramızda anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ben güveniyorum arkadaşa, ekstra olarak bildiğim mekanları ve tavlama taktiklerinide pm halinde göndericem. ortak cesaretini taktir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dedim ben de önceki konudaki olay "ikikule" diye bir yerde mi geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anthemis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sdFSLSDFLDSFLDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 taksimde adım başı bar var her birine tek tek gir 1 bira iç çık hangisi gözüne daa ii geldiyse orda dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 foto koy şansını söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 gece hayatı süx. canın sıkıldıysa git trekking yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bangi jamping veya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 farkettim ki tam yeri burasıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Koskoca patiden 2 tane mekan ismi çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 biz de senden çok farklı değiliz (duygu da sömürürüm böle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hadi bi iyilik yapayım. taksime git, oradaki büfelere falan sor kule caddesi ne tarafta diye, öğren. tam kule caddesinin çaprazında zeth diye bir bar var. küçük ama süper bir mekan. hafta sonları çıkan sağlam gruplar nedeniyle içerisi çok kalabalık oluyor. hem uçuk da pahalı değil. tek takılan kızlar falan da oluyor. yol yordam biliyorsan tanışma şansın bile olabilir. bu kıyağımı unutma. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ha unutmadan. yok lan yukardaki post külliyen sallama. ben istanbulda yaşamıyorum bile. :D :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar