raistftw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://htspor.haberturk.com/Futbol/spor-haber/158327-vay-uyanik-vay.aspx İyice saçmalamaya başladı bu muhabbet ya ne olucaksa olsun bitsin artık can sıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gitsin abi gs'ye faydası dokunucaksa da dokunmasın yani, ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Lincoln'e bak atlarız turu diyo haha http://www.lincolnofficial.com/en/latest_news.asp??AjrDcmntId=7065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 oo hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 said: Kampa gittim almadılar" Galatasaray'la Cassio Lincoln arasındaki ilişkiler giderek işin içinden çıkılmaz hale geliyor. İki tarafta birbirini problem olarak gösterirken suçlamalar artık ayyuka çıktı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Lincoln'ün kampa katılmadığını ve bütün çağrılara rağmen cevap vermediğini belirterek konuyu FIFA'ya taşımaya hazırlıklı olduklarını söylerken, Lincoln ve menajeri Wietmann karşı atağa geçti. Hem de ne karşı atak! Galatasaraylı yöneticilerin "Çağırıyoruz gelmiyor" açıklamalarına karşı Lincoln'den koca bir yalanlama geldi. Ancak bu yalanlamaların ne kadar doğru olduğu ise şimdilik bilinmiyor. Lincoln, Galatasaray kampına katılmak üzere Almanya'ya gittiğini ancak geri çevrildiğini öne sürdü. Brezilyalı futbolcu, bunları dile getirmekle de kalmayarak resmi evrağa dönüştürüldü. UYANIKLIĞIN BÖYLESİ Lincoln, Sarı-kırmızılı takımın ikinci etap kamp yaptığı Bochum şehrine gittiğini, kampa katılmak için telefonla izin istediğini ancak bu kabul edilmeyince orada ayrı bir otelde kaldığını iddia ederek bunları da belgelendirdiğini öne sürdü. Cassio'nun bu belgeleri de FIFA'ya delil olarak sunmak için menajerlerine yetki verdiği vurgulandı. Belgelerde, "Takımımın kamp yaptığı Bochum şehrine gittim.Oradan yöneticilerle görüştüm. Kampa dahil olmak üzere geldiğimi söyledim. Ancak bana 'Hayır o kapıdan içeri giremezsin' dediler. Ben de bir gece o şehirde kaldıktan sonra Düssedolf'a döndüm" ifadelerinin yer aldığı iddia edildi. KAPI MESELESİ Polat'ın Cassio'yla ilgili yaptığı "Artık Florya'dan içeri giremez. Galatasaray'ın kapıları ona kapanmıştır" açıklaması, Bochum olayından sonra delil kabul edilebilir. Sarı-kırmızılı kulüple Lincoln arasındaki sürtüşmeler şiddetlenirken, hukukçulara göre Galatasaray'ın işi oldukça zor görünüyor. Zira Lincoln ve menajeri Wietmann'ın Galatasaraylı yöneticilerin birçok açıklamalarını delil olarak topladıkları belirtiliyor. Bunlardan en önemli olanlardan biride başkan Adnan Polat'ın yaptığı "Lincoln artık Florya'dan içeri giremez. Galatasaray kapıları ona kapanmıştır" açıklaması. İşte bu açıklamayla Lincoln'ün söylediği gibi Bochum kampından geri çevrildiği doğruysa Sarı-kırmızılı kulübün başı derde girecek. TAKTİK Mİ DEĞİŞTİRDİ? Bu durumun farkına varan başkan Adnan Polat'ın daha önce kullandığı " Lincoln bu kapıdan giremez" sözlerini artık telaffuz etmemesi dikkat çekiyor. Aksine Polat'ın " Lincoln'ü bekliyoruz ama hala bir haber yok. Herhalde gelmeyecek" ifadeleri, FIFA nezdinde değerlendirilebilir düşüncesiyle taktik değişikliği' olarak algılanıyor. FIFA'YA 2 UYARI Geçtiğimiz cuma günü Galatasaray Kulübü, Futbol Federasyonu'na Lincoln'ün sözleşmesini tek taraflı feshi için başvursunu yapmıştı. Şimdi buradan gelecek belgeler sonrasında Florya yönetiminin vakit geçirmeden FIFA'ya gideceğini açıkladı. Ancak Cimbom, FIFA'ya giderken iki önemli madde üstünde titizlikle duruyor. 1- FIFA çözüm kuruluna Futbol Federasyonu vasıtasıyla Lincoln'ün kulüple olan şartlarını yerine getirmediğine dair belgeler sunulacak. 2- "Lincon'le ihtilaflı duruma düştüğümüz için ona yapmamız gereken bundan sonraki ödemeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na yapacağız" duyurusunda bulunulacak. İşte bu iki konu 1-2 gün içinde diğer evraklarla birlikte FIFA'nın raflarındaki yerini alacak. Galatasaray yönetimi, FIFA'ya da bildirildiği gibi artık Lincoln'e her ayın 20'sinde yaptığı ödemeleri bundan böyle federasyona yatırılacak. Federasyon da bu parayı' Yedi Eminler Mahalli' olarak bilinen kasasında emanet olarak tutulacak. Dava sonucuna göre bu para Galatasaray'a geri dönecek ya da Lincoln'e teslim edilecek. ne allahın belası bir adam ya bu. gerçi ubgün Federasyon feshetmeyi onamış delilleri yeterli görüp ama lincolnün fifa ya itiraz hakkı varmış. geldiğin güne lanet olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Olay Fifa'ya taşınıyorsa banko kaybederiz. Alıştık artık, ama yeterki gitsin Lincoln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Lincoln kazanır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 DID YOU KNOW...?Lincoln won the Intertoto Cup with Schalke in the 2003/04 season Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Smoke said: Lincoln kazanır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var Çok güzel post kasarım diyorsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Smoke said: Lincoln kazanır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var linc raat alır o davayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Cantona said: Smoke said: Lincoln kazanır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var Çok güzel post kasarım diyorsun. :D nesi post kasma bunun adam yazmış işte fifaya giderse lincoln kazanır diye hoşunuza gitmeyen her mesajda post kasyıyo vs diye laf atmayın birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 fifa davaya bakmadan direk bizim aleyhimize karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 klasik türk mantığı yapmayın yahu. öyle bi durum olsa orelyoda da ortega da bize karşı sonuç çıkardı. lincol'ün futbol hayatı bitti bence , başka bi klüpte oynayabilmesi için tazminat vermesi gerekicek , onu da vericek klüp çıkıcağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eğer fesih konusunda veya sözleşme maddelerinde sömürülecek cinsten büyük bir açık yoksa lincoln'ün böyle bir davayı kazanması abesle iştigaldir. beni huzursuz eden bir tek nokta var, sonuç olarak muhtemelen bir tazminat çıkacak ortaya adamın bir kulüpte futbol oynayabilmesi için. denildiği gibi o tazminatı da ödeyecek bir kulüp bulması zor lincoln gibi sorunlu bir futbolcunun. e bu adamın başka yerde futbol oynayıp oynamaması beni zerre kadar alakadar etmez bu saatten sonra, hatta oynasın da isterim. ama adamın cezası eğer başka yerde oynamayıp evinde oturursan tazminat mafiş cinsinden olursa, kimseye faydası yok bunun o durumda. yani umarım kulübün de kasasına üç beş para girecek -veya en azından kayıpsız- bir şekilde çözülür, lincoln de artık dubai'de katar'da falan gününü gün eder arada top da oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 lincolnün fifa da kazanabileceğini sanmıyorum. GS nin o kadar başı yandı ki bu konularda, tecrübesi çok yönetimin bu tür durumlarda. lincolnün eline koz vermemek için herşeyi yapmışlardır.bu seneyi geçtim, geçen senenin geç gelmelerini bile belgelemiş yönetim. umarım beline beline verir tazminatı lincolne fifa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Lincoln antremana gelmediğine dair. Noterde imzalanmış belge var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar