ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Outlookta arkadaşımın şirket mailinin ayarlarını yaptım. Şirket maili excahnge server ile yapılması gerekiyormuş. Hiç de anlamam ne bok yarar ama yaptık. Fakat söyle bir sorun var. Arkadaşım maillerine hem bilgisayarından hem de Blackberry'sinden ulaşıyor ve bazen de başka bilgisayarlardan web üzerinden de ulaşıyor. Şöyle bir çözüm yolu sunmuştum Maillerini bilgisayarına çekersin ama kopyaları yine de serverda kalır onları da blackbery'ne de gelir ayrıca sıkıştın mı başka bilgisayardan web üstünden de servera bağlanıp bakabilirsin. Tabii kötü yanı serverda kotası olduğundan arada servera web üzerinden girip mailllerin işe yaramaz olanları silmesi gerekiyordu. Onun için sorun değilmiş. Ayarları yaptık fakat server tüm mailleri alıyor aldıklarını da serverda siliyor. Ayrıca şifreyi de girmezsen mailleri de göremiyorsun ki anladığım offliine olarak maillerini de göremicek demektir -O zaman ne anlamı var outlook kullanmanın anlayamadım ya neyse- ben POP ayarındaki gibi mesajkların kopyasını serverda bırak gibi bir komut aradım ama bulamadım. Nedir bu exchange' in mantığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 outlookta filter rule yaparsın. gelen tüm mailleri pst file'a copy eder. offline orda kalmış olur. inboxda da kalmıs olur mail boylece. oluyosa eger bole bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Yaa UP!lamış olcam ama halen daha çözemedim sorunu iğrenç bir sistemde cebeleşiliyor maiillerin birkısmı bir yerde bir kısmı bir yerde yok mu bu işlerden anlayan? Kitlendi kaldı kime sorsam anlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 pop3 deil smtp olarak kullanman lazım protokolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bizim şirkette blackberry server var. o şekilde hallediyolar sanırım. sizde yok mu oyle bişe? şirketin bilgi işlemcisi yok mu ona sorsa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 imap olarak ayarlamaniz lazim ek: mr hand soylemeye calismis ama smtp ile karistirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 neyse işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar