Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Merhabalar,bende bir problem çıktı.belki aynı problemi yaşayan ve bilen birisi vardır. SphereScripts içine arkadaşımdan aldığım scriptleri direk attım.Bu attığım scriptlerden sonra,serverda neye tıklarsam tıklayayım ismi gözükmemeye başladı.Scriptler çok fazla olduğundan dolayı tek tek atmam 4.5-5 saatimi alabilir,birşeyle çakışma oluyor diye tahmin ediyorum.Atıyorum 2 tane spheretables.scp görüyor gibi.Ama temel dosyaların,çakışma yaratabilecek riskli dosyaların hepsini kontrol ettim bir çifti daha yok. Bu sorunu yaşayan,neden kaynaklandığını bilen varsa,yardımınızı reca edeceğim. Saygılar...[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sanırım scp yi bizimle burada gosterirsen sanırım yardımcı olabiliriz[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 60 civarı private script yayınlamamı istiyosun. Oturup zaten hepsini tek tek yoklasam bulurum. Ama gözüm kesmediği için bu problemi bilen birisi varsa neden kaynaklandığını öğrenmek istedim.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 O zaman yardımcı olamicam boyle bi problemle hiç karşılaşmadım.[signature][hline]www.yasakalan.com Yasakalan Birleşik Hack Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sorun değil,yoksa bu problemi yaşayıp atlatan,tek tek yoklayacaz yada iade edecez :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bi event felan yazılmıstır. itemclick return1 tarzında birsey onun icin scriptlere bakman gerekir..[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 İade et gitsin napcan scriptleri felan :) Şaka bi yana hepsini tek tek inceleyerek atsan daha mantıklı hepsini dediğim hangisinde olabileceğini düşünerek.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 saçmaymış cvp vermiyeceğim :p[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 on=@dclick bunu arat içinde geçenler diye (win xp'se 'actual search and replace' programını kullan) bu triggerla ilgili herşeye bak. bulursun böle düşünüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 500 milyon tane bulur taz =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Sadece eventleri incele. Click dclick triggerleri varsa ki o zaman olur bu sorun. oncelikle kendine show events komutunu kullan daha sonra orada gordugun eventleri incele. mutlaka bir cakısma vardır.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Kronosh, 06 Haziran 2004 00:42 tarihinde demiş ki: 500 milyon tane bulur taz =) ara bakayım kaç tane buluyo? janjanlı itemlar yoksa serverda bikaç tane çıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Geç oldu ama teşekkürler cevaplarınız için. Daha aramaya başlamadım :) Yakındır heralde başlamam :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Event problemine benziyor aynısına benzer birşey benim başıma geldi çakışma olabilir teker teker kontrol et :)[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 on=@itemclick ... ... return 1 diye birsey olsa gerek global bir char event icerisinde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Saçma bir problem.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 on=@itemclick ... ... return 1 diye birsey olsa gerek global bir char event icerisinde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar