kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Arkadaşlar. Ben bu işe yatmayı çok istiyorum.Fakat Sphereserver 0,55i programını hiç bir yerde bulamadım.Allah Rızası için Yardım Edin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 www.dbsource.net[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamilowen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Acayip teşşekkür ederim ama siteden nerden indiricem bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 "ACIL YARDIM" gibi actiginiz topicin konusundan bagimsiz subjectler yazip beni editleme ugrasiyla yuzlestirmezseniz sevinirim. Zaten bir destek forumu burasi, acilan topiclerin %90inda yardim isteniyor, herkes 'yardim' yazsin o zaman. (Biz de 'kimi yardin' diyelim, igrenclik olsun bir ton)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar