Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Baktım baktım, tekrar bakındım, borak muhabbeti hiç geçmemiş patide. Halübüsü süper.. Eleman almancı şarkıcılarla ismail yk vs türevi kişilerle dalga geçmek için yapmaya başlıyo sonra birden tiplemenin kendisi ünlü oluyo falan hehe.. Borak ist ohannes klibi: Das Borak - Şayze klibi: (:D ps: 2. şayze klibindeki kıza bittim. bende mi arıza var yoksa kız hakkatten sağlammı bi sölerseniz sevinirim.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sana aşkımı verdim Altına bentley çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 recep ivedik gibi tip komedisi yapmaya çalışmış ama elde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şarkılar iyi yapılmış aslında, düşünülmüş. Zaten Yavuz Seçkin değil mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 işin ilginç tarafı ismayilinkinden daha güzel şarkılar müziksel olarak falan læl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 borak topicinde klibimde oynar mısın yok aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Başarısız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 sanki bi ara konuşulmuştu8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bizim okulda, aramızda haftalarca döndüydü geyiği bunun. birbirimizi das senko das kaan fln diye çağırıyorduk bi aralar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?73,3900082,3903314#msg-3903314 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Dragonmax said: ps: 2. şayze klibindeki kıza bittim. bende mi arıza var yoksa kız hakkatten sağlammı bi sölerseniz sevinirim.. :P Esma ER değil mi o? şu klipteki hani? [video]http://www.dailymotion.com/video/x5an32_esma-er-kimi-kimi-by-aluxton_music?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar