egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Simdi bir gump yazdım atıyorum inscription menusu. Bunu yerlestirmeme ragmen, bos scrolla tıklandıgında eski menu cıkıyor ve ancak oradan yeni ekledigim gumpa geçiş yapabiliyorum. Blacksmith menusunde ise direk sadece repair cıkıyor. Eski gumpları aradım sphere içinde ama bulamadım spheretables a baktım oradada bu eskigumplarla ilgili birşey bir yol yok. Sorunumun cözümünü soylerseniz memnun olurum. [Bu mesaj egemen_i tarafından 07 Haziran 2004 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj egemen_i tarafından 07 Haziran 2004 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bos scroll'larin (ya da ingotlarin, saw'in, tinker tools'un, herneyse) scriptini bulup (itemb*.scp'lerde); on=@dclick dialog d_hede//yeni ekledigin skill dialogun adi return 1 eklemen gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 thnx :) [Bu mesaj egemen_i tarafından 07 Haziran 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medievil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lol[signature][hline]SihirliSayfalar Onyx Shard Owner www.sihirlisayfalar.com/ultima/onyxshard.exe Uyelik icin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar