Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interplay Kapatıldı!

Norak

Öne çıkan mesajlar

ehe

mouse dedik ayarm canlanıverdi :)

bi logitech mx310 alma sevdasına tutuşmuştum
keza araştırmıştım gavur diyarlarında 30$ diyordu

bi bakıverdim canım memleketimde 50$ + kol misal KDV %18
(neden büyük harflerle yazılmasının adet olduğunu kavradım artık)

800cpi 30x30 lens ah ah[signature][hline]Profesyonel Öğrenci
Sosyal ağlarda paylaş

interplay keşke böyle patlamasaydı da ea satın alsaydı.
satın alınınca herşey bitecek diye birşey yok ama kapanan şirket orada biter.(gerçi IPLY için hala umut var zaman gösterecek)

yeni nesil oyunlar şu son E3 furyası.HL-2, doom 3 gibi FPS oyunları başta olmak üzere.KDV ile doğrudan ilişkili olan şey grafik.FPS dışındaki türler de abanmaya başladı (ör: vampire) ilerde strateji oyunlarında ekran kartın yetmiyor diye mesaj alabiliriz sistemi uzun süre yenilemezsek.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Sosyal ağlarda paylaş

Alexi Lionhead gidemez
hehe
Peter Molyneux ayni hataya bi daa dusmemek icin zaten Ingiltereye gitti ve orda acti sirketi
adamlar amerikadaki sirketlerden uzak duruyolar ellerinde oldugunca :)

bu arada, unity mouse ile uzay simulasyonu asiri kolaylik sagliyo demissin,
peki gercekci oluyo mu?

yani sen ucak pilotu olsan sana joystick ve rudder lar vericekler, mouse ve klavye degil :) cogunluk oyuncu once gercekcilige bakar bunu hatirlatiyim[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekçilikten kastın ne?

uzay gemisinde basit bir joystick mi olacak?
bence cowboy bebop ve lost in space filmlerindeki gibi iki joystickten oluşan bir direksiyon olur..

şu an jet uçaklarında onlarca düğme var. bu düğmeleri bilgisayarda tek bir joystickle yapman mümkün değil.

gerçekçilikten daha çok oynanabilirlik önemlidir. Swat ve Rainbow Six gibi oyunlar yerine Counter-Strike'ın daha çok oynanmasındaki en önemli sebep bu. Gerçekçilik Rainbow Six'e göre çok çok az. Ama Oynanabilirlik çok daha iyi...

Uzay Simulasyonu diyince hemen "joystick" diyesi geliyor insanın, ancak
Descent'ten Freelancer'a kadar bir sürü uzay simulasyonu oynadım. Ve Joystickin eksikliğini hiç hissetmedim.

Yaşasın mouse+klavye[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 08 Haziran 2004 08:52 tarihinde demiş ki:
bu arada, unity mouse ile uzay simulasyonu asiri kolaylik sagliyo demissin,
peki gercekci oluyo mu?

yani sen ucak pilotu olsan sana joystick ve rudder lar vericekler, mouse ve klavye degil :) cogunluk oyuncu once gercekcilige bakar bunu hatirlatiyim

iyi de kardesim mouse ile de ayni manevrayi yapiyor ?

senin dedigin o gercekcilik olayina girersek 500 dolardan asagi cikamayiz masrafta.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...