radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bir zamanlar normalini severek yerken; çifte kavrulmuş versiyonuna alıştıktan sonra normalinin tadının kötü gelmeye başladığını farkettim, paylaşmak istedim. var mıdır aynı olayı yaşayan patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 petibörü ufacık çay bardağının içine düşürdükten sonra o iri parçayı çay kaşığıyla çıkartıp yemeye çalışmak süper bir duygudur be. kavrulmuş/kavrulmamış tad farkı da kalmıyo hem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 onun kakaolusu da var daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 normali olacak bnce anane bisküvüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ben hala "püsküt" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 çayla, kedidili dışında tat vermez. petibör, sütle kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 2 çifte kavrulmuşun arasına nutella basıyorum bir de, zevkten 4 köşeyim ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hayatım boyunca hiç sevemedim ben bu şeyi. ekmek gibi bir şey. ne krema var ne çikolata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iki petibör arasına çikolata sos (dondurma için) basıyorsun yapıştırıp yiyirsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 pöti bör pastası var çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar