burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 becerememişsin eğer güzel bir şey yapmaya çalışmışsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 boyle anlamli bisiyi alip alter bi sekilde karistirip sacma sapan yerlere nokda virgul bişi atinca guzel mi oluyomus ben 3-5 emoda gordum boyle yeni bi akim geliyo sanirsam nihancim sen ne dusunuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kesinlikle yeni bir tarz olsa gerek sevgili tuba. zira; said: Büyük!. "İşler"e mi kalkışıyorum? böyle saçma şey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 güzel olmasını cok onemsemiyorum. yeni olsun istiyorum. benim kendi okudugum vurguda okumayınca (o halini de begenmezdiniz bence) daha da anlamsız oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hayir okuyorum ne basi belli ne kici belli ne de anlatmak istedigi belli toplasan zaten 5 satir bosa koysan dolmuyor doluya koysan almiyor bak bunu convert edicem simdi: Bosa koysan dolmuyor doluya!.koysam mi acaba? koyma zamani, dolma zamani, kacis zamani. doluya wad? cok koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 AHAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 öldü vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 =)benimkinde farklı okuyuslarda farklı birlesiyo kelimeler biraz. kendime ne? ya da kendime ne cok karısıyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kötü seninkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 isterse dünyanın ennnn kötü yazısı olsun yine de bi daha yazmamayı gerektirmez hicbisey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ya bence "Yazma" demek ağır kaçıyor, ben dunno'nun yazı yazmasına kesinlikle karşı çıkmıyorum. İstediği kadar yazsın, yenilikçi üslupla yazsın, klasik üslupları denesin, edebiyat dünyasında çığır açsın da, o yazıları paylaşmasın, benim isteğim budur. Anlayamıyoruz yazılarını dunno, belki 70-80 sene sonra, sen öldükten sonra anlaşılacak değerin, nedir bu inadının sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya o zaman buraya koyma bize aci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 emre sana katilmiyorum inan bana burda anlasilcak bisi yok 2 cumle var convert ediyim hatta 15 dk ver kod yaziyim "dunno converter" cumle girelim siir cikarsin hdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dunno acmıs konuyu demek ki b*ktan biseydir diyip baslıga bile girmeyin o zman.zorla okutuyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yazsin ya buraya da koysun cocuk kesmeyin onunu justin bi siir yazdi yilardir konusulyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya böyle de yazı yazılmaz ki ama akıl var mantık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aaa bak dunnocum, hemen trip. genelde epic fail topiclerin adamisin ama o amacla girmiyoruz gercekten biz her topicte yeni bir insanmiscasina yaklasiyoruz ben isme not vermiyorum hatta sorulari tek tek okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gidiş yolundan puan veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory said: emre sana katilmiyorum inan bana burda anlasilcak bisi yok 2 cumle var convert ediyim hatta 15 dk ver kod yaziyim "dunno converter" cumle girelim siir cikarsin hdfg Ya yok, eminim kafası farklı bir şekilde çalışıyor, iyi/kötü, ileri/geri demiyorum bak, farklı diyorum. Anlayamıyoruz ama işte biz, hani mesela "Evrenin sonu neresidir?" diye düşünürsün ama yetemezsin veya "Ben nasıl oluştum" diye düşünmeye başlarsın, geri gittikçe gidersin ama sonunda mesela "Big Bang"e gelince "E Big Bang nasıl oldu" dersin, daha ilerisine, başlangıç noktasına ulaşamazsın ya, onun gibi. Ben zannetmiyorum yazılarını random kelimeler seçip oluşturduğunu, kafasında belli ki bir plan var, bize bir şeyler anlatmaya çalışıyor ama işte o da ona yetemiyor. Yoksa bir insan bu kadar azimle bu kadar zorlamaz kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yani diyorsun ki aslinda bu emolar sacmalamiyo, yaptiklari tek sey bosbos durup biz aci cekiyoruz demek degil, anlatmak istedikleri bisiler mi var? peki ne zaman cozumlenicek bu mesajlarin sirri? uzaylilar var demek gibi bisi bu ben inanmiyorum emre bence teknoloji cok ilerledi ve, random word generator da dunnonun yaptigini yapabilir. arkasinda ozel bi amac yok kesinlikle sacmaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben acı cekmiyorum pek. drama queen oluyorum bazen ama emo diilim. karalama defterine yazdıgım bir iki seyi begenmişsinizdir bence en az. biri cirkin biri güzel bulur aynı seyi. hem cirkin hem güzel olabilir. ya o ya bu demek zorunda diiliz belki de. ikisi de aynı anda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dost sohbetlerinde yazılarından bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nothing is nothing everything could be anything but the world is not ugly diyosun? evet dunno seni anlayamadigimizi idda edenlere karsi ben sacmaladigini savunuyorum emre de inatla 70 sene bekleyin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Saçmalamıyor demiyorum, herkesin geçtiği bir dönemi atlatamamış, tek bir cümleyi absürd 3 parçaya ayırıp her parçanın sonuna farklı bir noktalama işareti koymanın "Müthiş bir vurgu oyunuyla yepyeni şeyler yaratmak" olduğunu sanan, kendisine gösterilen ilginin yarattığı eserden ziyade bu zavallı haline yönelik olduğunun farkında olmayan (daha doğrusu farkında olup da "İlginin iyisi kötüsü olmaz" demeyi tercih eden) bir Drama Queen olduğunu söylüyorum. Şunu da söylüyorum ki, dunno bitti artık ya, hani tamam başlarda eğlenceliydi (her ne kadar bizim yaptığımız da dilencinin önünde dikilip parmakla gösterip gülmekten çok farklı olmasa da), süper aşk hayatıyla, muhteşem yenilikçi yazılarıyla falan sürekli malzeme veriyordu da, o kadar dipte ki muhtemelen hayatta en başarılı olduğu alan olan Drama Queen'liğinde bile daire çizip duruyor artık, hep aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sekil yapcan mesela bole yazi yazcan satalr asagiya gittikce uzzucak bole sanki cam agaci yapar gibin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar