ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 benim kafam karıştı şimdi. önce izlediğimiz senaryolar yalan mıydı yani. bu yaşlı teyze beatriçe'nin hocasıysa önceki senaryolarda niye öldü? ilk senaryoda herkes özelliklerini saklıyor muydu yoksa? neler oluyore oh desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Res-kill macrosuna almış ben izlemiyorum valla artık sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 yok ya güzel. Loop olayı yok gibi ama higurashi (bu muydu lan adı) gibi aynı kişiler aynı yer farklı senaryo var, ayrıca her hikayede battler saldırıları, yeni katılan karakterler, geçmiş olayların açıklanması gayet güzel oluyor. ah bide beatrice'in katır gibi gülmesi olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 14 Anca bağlattırdım interneti ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ED çıktı bu sırada yapışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Seagullın japoncası umineko muymuş hehe deniz kedisi ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bu adam Japonca öğreniyor işte /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 asdfsdf beatrice'e bir haller oldu son bölümde... Nereye gidiyor hikaye ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Çooook güzel gidiyor valla. eps3 trollü çok acı koyucak ama olsun. eps4 te ange nin hikayesini kısıpta vn deki gibi dakka başı bawww diye gözümüze sokmazlarsa efsane biter ilk sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 16 bir an önce beato eski kahkahalar attığı formuna geri dönsün artık, böle depresyona girmiş halleri hiç çekilmiyor. birde bu haftanın finali biraz sönüktü sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu akşam kaede ve kendim sayesinde ölümüne spoiler almış durumdayım zor tutuuorum kendimi şerefsizim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Yakma bizi de abi! Arkadaşlarım var böyle Novel'i okuyan, her ağızlarını açtıklarında kırmak zorunda kalıyorum spoiler vermesinler diye gidip bi forumdan öğrenirsem yakarım buraları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 18 ange ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 beatonun efsane sahnesinin daha tadını çıkartamadan ange girdi ya offffff neyse şahane gidiyor. daha önce dediğim gibi ange nin hikayesini BAWWW AĞLAYIN İŞTE diye uzatmadan yedirirlerse çok güzel olur episode 4 ve s1 sonu. Büyük ihtimal anime için kısaltıldığından şikayet edilmeyen tek arc olur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 19 bu sırada bd ripleri çıkıyor 2 bölüm çıktı bile 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 C-C-C-C-C-Combo Breakerrrrrrrrr ^^ gg - Umineko no Naku Koro ni - 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 lan okuldaydım FUUUUUU asılalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 gg - Umineko no Naku Koro ni - 24 gg - Umineko no Naku Koro ni - 25 gg - Umineko no Naku Koro ni - 26 Son 5 bölümü izlemek nasip olmadı henüz de dediklerine göre kotaramamışlar sonunu. Neyse VN episode 5 çevirisi çıktı çıkacak, c77de de episode 6 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 11 e kadar ilk 6 bölüm gçti baştan aldılar.. 2 kere daha mı başa sarcak bu.. süperdi ama feci baydı şimdi. VN ve manga ile karşılaştırıp hangisi daha iyi söyleyebilecek varmı? ona göre ordan devam edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar