dieddragon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 3 tane yazıcam Blind Guardian, Metallica, Offspring[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Grup:Iron Maiden,Dark Tranquillity Kişi:Mikael Stanne,Michael Kiske(Helloween) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Grup: Parl Jam, The Doors, Radiohead Kişi (ler): Frank Sinatra, Dinah Washington, Edith Piaf[signature][hline]first there was light then came the night cruel nothingness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unborn_sandman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Grup:Radio Head,Korn kişiler:Kurt Cobain,Teoman[signature][hline]just cause you feel ıt,ıt doesn't mean ıt's there! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Azmodai, 24 Nisan 2004 14:14 tarihinde demiş ki: Guns n Roses pwns you. daha dogrusu Slash pwns j0o. Aerosmith'te pwns you. +1 Bide tabiki Bon Jovi..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 grup : inflames kişi : tandie baiewu ( lighthouse family adlı grubun solisti )[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 grup tabikide Opeth!!!! kişiyse çok fazla axl var mikael var james var sonracıma tarja var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Muse hepsini yer :) Kişi: Matthew Bellamy, John Petrucci (DT şarkılarının bazılarını gitar solosu sayıyorum da ondan :P), Freddie Mercury.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 zevkler ve renkler... metallica'nın yaptığı müzik iyiydi ve gayet de katkı sağladı müzik tarihine. Belki şimdinin en iyisi demiyor insanlar ama black album çıktığı zaman gayet de süperdi... stüdyoya gittiği zaman çoğu grubun ("çoğu") ilk çalmaya çalıştığı parça for whom the bell tolls'dur, basit ve eğlenceli durduğu için. Sonrada metallica'dan takılıp, yavaş yavaş diğer gruplara geçerler ve anladığım kadarıyla bi miktar haksızlık etmişsin arkadaşına... gruplar, iron maiden led zeppelin pink floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Grup:Faithless Kişi:Bob Marley[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Grup : Red Hot Kişi : Maykıl Ceksın ne alaka di mi :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bu arada metallica ayrı bir olaydır ama eski düzgün hali şimdiki gibi para göz hali değil eski şarkıları tüylerimi tiken tiken eder :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bencene şebnem ferah linkin parggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 valla ben de metallicanın üstüne pek tanımam.hala dinliyom demiyorum ama zamanında of off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Iron Maiden Metallica Blind Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 grup: QUEEN kişi: BJÖRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: riglous, 06 Haziran 2004 23:21 tarihinde demiş ki: zevkler ve renkler... metallica'nın yaptığı müzik iyiydi ve gayet de katkı sağladı müzik tarihine. Belki şimdinin en iyisi demiyor insanlar ama black album çıktığı zaman gayet de süperdi... stüdyoya gittiği zaman çoğu grubun ("çoğu") ilk çalmaya çalıştığı parça for whom the bell tolls'dur, basit ve eğlenceli durduğu için. Sonrada metallica'dan takılıp, yavaş yavaş diğer gruplara geçerler ve anladığım kadarıyla bi miktar haksızlık etmişsin arkadaşına... gruplar, iron maiden led zeppelin pink floyd arkadaşın bi kısmı dogru bi kısmı yanlış yanlı sana bişi eklmek istiyorum; For whom the bell tollsun calınma sebebi basitlğidir, o kadar basit bişarkı ki (ama güzel o ayrı) millet gider gitmez çalmak istiyo... benim ark işte paso metallica çalmak istiyo ancak bence studyoda 1 gruba baglı kalmak dogru degil, çalacaksan o turun her grubundan çal kardeşim ya, thrash ise sırf megadeth deil slayer manowar filan da cal... işte millet direk metalica çaldıgı icin biz de bizim grupta metallicanın hiçbir şarkısnı çalmıyoruz, artık çok genelleşti... arkadaşın haklıoldugu noktalar: metalica zamanında çok iyi gruptu, hatta thrashde ciddi iyilerdendi, yeni bi akım getirdi; müzik tarihine katkısı oldu... ancak metallica "gelmiş geçmiş" en iyi grup değildir... zaten boyle bi kavramyoktur... metalikanın en iyi grup olması da söz konusu olamaz yada olabilir yanlızca tüm türlerdeki tüm bestelerin en iyisini yaparsa... arkadaş bana diyo: metallicanın besteleri müthiş mükemmel, master of puppets gelmiş geçmiş eniyi beste diyo... e buna ne dicen? yani git suradına tükür dicem ama boşver:-)... benim anlatmak istdeiğim şu: arkadaşa diyorum genel olarak konuşma kişisel olarak konuş. cumlelerinin başına "bence" koy o zaman bişi demicem diye; ama bu arkadaş inatla bana "eğer sen metalicanın en iyi grub oldugunu kabul etmiyosan ben senle dhaa ne konuşiim" diyo... arkadaşa opeth dinlettik, opeth için black metal distortionlı iğrenç vokalli bok gibi bi grup dedi, üstünbe dedim belki çocuk brutal sevmiyodur diye, damnationı dinlettim bu sefer, ona da bayık iğrneç bayılıyorum tek düze yorumları yaptı.... arkadaş bu benim en favori gruplarımdan birine laf atıyo ya dalacam bigün şerefsizim... neyse![signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 radıohead radıohead radıohead[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...'' Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Of o kadar zor ki bunu sölemek, birini sölesem öbürüne ayıp olucak. En iyisi dream theater, blind guardian, opeth, iced earth,bitmez... Neyse yok bişey bilmiyorum, bana sormayın. :)[signature][hline]Melankolinin, beyindeki bir bozukluktan ileri geldiği sanılıyor. Hasta büyük bir ruhi ıstırap çeker. Bu ıstırap çok şiddetlidir. Hasta kendini hor görür, bütün kabahatleri üstüne alır ve cezalandırılmasını ister. Melankoli başlar başlamaz hastanın yüzünde yaşama arzusu kaybolur. İleri safhada uyuşuk ve kıpırdamaz olur. Hastalık, 4-8 ay içinde gelişimini tamamlar. Tedavi ile bu süre kısaltılabilir, ama tekrarlama ihtimali yok edilemez. Tekrarlayınca hastayı derhal, bir psikiyatri kliniğine yatırmalıdır, çünkü intihar edebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 grup:queen kişi:Sezen Aksu[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Grup : In Flames, Moonspell, Tool, A Perfect Circle, Pearl Jam Bünye : David Bowie, Eric Clapton, Loreena McKennit Çok daha uzun.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Grup: YOk Kişi: Özlem Tekin[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 blind guardian, in flames[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar