Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Kişi: Tanju Okan Grup: The Doors[signature][hline]bir güzellik yapın tıklayıp be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 linkin park başta olmak üzere söyle sıralayabiiliriz. korn slipknot rammstein[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 en sevdiğim gruplar:stratovarius ve metallica(hatta taparım bunlara metallicanın son albümü hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Goering, 22 Nisan 2004 21:27 tarihinde demiş ki: Kişi: Tanju Okan Grup: The Doors yaş kaç?[signature][hline]o neydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben hemşireleri daha çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrniTorenK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: canjovi, 21 Nisan 2004 04:49 tarihinde demiş ki: hahaha gelmis gecmis an baba group metalica bu guzel.... group - led zeppelin kisi - elvis heheh kusel secimler.. bnm: group - the beatles kisi - ozkan ugur --> komple insan![signature][hline]60s 70s Hippies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 metallica cenk taner[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kisi Sacrosanct grup beattles :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 tam boyle icindekini dısa vurma acısından obituary... bi dinleyin anlarsınız (sarkı: internal bleeding - 40. sn'den itibaren... :)) ayrıca my dying bride da guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Sürekli değişiyor. Blind Guardian'dı, kısa süreliğine film müziklerine saldırmıştım, sonra Roulette ile SoaD oldu, bir ara Bal-Sagoth'a meraklıydım, şu anda Almora ile yerli malı haftasını kutluyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laurelina Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bu aralar.. grup: muse kişi: janis joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Kişi-Mike Portnoy Grup-Opeth[signature][hline]Way, 22 Nisan 2004 19:17 tarihinde demiş ki: a Xarsyon Soulforge İce wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 20 yaşındayım..her tür müzik dinliyorum (rap ve metal müziğe çok yaklaşmamak kaydıyla=) said: horacegoesskiing, 23 Nisan 2004 04:35 tarihinde demiş ki: yaş kaç? [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 grup dark tranquillity kişi dark t solisti mikael stanne.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ozaman bende kişiyi soyliyim mikael akerfeldt ile hansi kursch. haa ama chuckun schuldinnerin yeri ayrı[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 grup : iron maiden,manowar kişi : şebnem ferah bu arada baktım şebnem ferah sevenler varmış.Bilmiyenlere duyuriyim şebnem ferah harley davidson festivalinde çıkacak.biletler biletix'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pureless_Blight Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bence en çok şunu seviyorum diyiop kendimizi kısıtlamayalım böylece karşımıza iyi parçalar çıkınca önyargılı davranmamış oluruz benim sevdiğim bir şey vardır o da Müziktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 yok biz sadece bir group seviyoruz muzik sevmeyiz... allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pureless_Blight Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Ben ölebişi demedim fakat kendi kendini kısıtlamak saçma geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Grup tabiki The Doors :) Kişi Jim Morrison :-)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: Trojanmistress, 21 Nisan 2004 12:38 tarihinde demiş ki: grup olayına karşıyım... Grup Zex demıyolar Grup dıolar Grup :) Grup:Maroon 5 Kişi:Abuzer Kadayıf :P[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Puhaha yok Kahtalı Mıçı ;) Jim Morrison'un yanına Janis Joplin'i de eklemek lazım.Karının sesine hastayım...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 ula dandik yanıtlar vermeyin şuna bari be.. kurt cobain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ozzy osbourne[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Kesinlikle Opethhhhhh ve belki Bling Guardian ama emin diilim Pentagram'de olabilir ama Opeth ve yalnızca Opeth diyebiliorum!!!!!!!!!!!!Allahım bi de Rock The Nations'a gidebilsem tam olcak![signature][hline]Mess with the best,Die like the rest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar