Batilc Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Ne zamandır bakmıyodum da aklıma geldi, arkadaşla iddiaya tutuştuk, kendisi gelmiş geçmiş en baba grup metalica dır daha ilk albumlerinde seek'n'destroy adlı bi hit şarkı yaptılar diyo, bende şiddetle kınıyorum... burda bu tip bi anket yapacam (metalika nın 1. olmicaa kesin) en sevdiğiniz grup kim (en fazla 2 tane soyleyin) benim Blind Guardian, Opeth[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Grup:Metallica Kişi:Şebnem Ferah[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Grup=Linkin Park ki$i =Kıraç[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 grup:blind guardian,opeth,kreator kişi :babam[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hahaha gelmis gecmis an baba group metalica bu guzel.... group - led zeppelin kisi - elvis[signature][hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 gelmis gecmis en baba grup die bisi zaten yoktur da bu tarz bir anket aha burada ayrica bulunmakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Şebnem Ferah metallica[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 demir demirkan, nightwish diyim bari ben de napalim[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodletting Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 cradle of filth : ben[signature][hline]Lunian & Bloodletting Efsane geri dondu thepsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: HellHound, 21 Nisan 2004 05:43 tarihinde demiş ki: gelmis gecmis en baba grup die bisi zaten yoktur da bu tarz bir anket aha burada ayrica bulunmakta... arkadaşım bunu tarihi geçmiş (abi en son 7mart 2003de mesaj :P ), ayrıca bende olmadıgını biliyorum da ark iddia ediyo diyorum, metallica sevmediklerim arasında benim... bu arada soru biraz yanlış anlaşılmış: grup ve kişi değil grup ve"YA" kişi :P evet dvm edelim metallica diyen cıkarsa gırtlaanı keselim[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 danzig - nirvana[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 grup olayına karşıyım...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 a olayı; müzik evrenseldir a1; ben de bu konuda gayet geniş bir adamım a2; evrende gayet geniştir a1 kesişim a2; demek ki ben evrenim a sonuç; ve müzik ildenizseldir metallica kral gruptur ama gelmiş geçmiş en iyi diye bir şey olduğuna inanmıyorum kulağüına hoş gelen her şey dinlemeye değerdir senfoni orkestrasından çayırdaki cırcır böceğine kadar[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bence metallica yanlızca pöpüler başka hiçbişeyi yok... ben zaten berbat demiyorum, master of puppets filan guzel onları dinliyorum, klasik müzik de dinlerim ama tercihim metal... metalica kral olcak kadar iyi deil, geliş geçmiş diye de bi kavram kullanılamaz ve en popüler en iyisidir en babasıdır diye de bişi yok çünkü dunyanın %75inden fazlası pop dinliyo ama pop iyi mi? Hayır[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ortada kral olsaydı o da ben olurdum kral şarkı popüler şarkıdır en çok tutulan beğenilen neyse o para kazandırır kapitalist düzen içinde yaşıyorsak ve önemli olan paraysa para = popüler ürün ise paran kadar kralsan demek ki popüler ürün kral üründür, para kazandıran üründür[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 My Dying Bride en sevdiim grup en sevdiim kişi de aslında tam kişi sayılmaz direk ırk diyelim:Dark elfler[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Grup: Pink Floyd Zat: Steve Harris ile Eddie :P [signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz [Bu mesaj Baalzebul tarafından 21 Nisan 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 anathemaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 en sewdiğim kişi: genç yaşta ölmesinin de etkisiyle olcak ki, Chuck Schuldiner en sewdiğim grup: hmm şimdilik bişe söliemem çünkü hala daha müzik zevkimin tam oturmadığını we değişiceini düşünüorum. ama genel olarak en sewilen en baba grup dersek tabii ki iron maiden derim. 50 yaşına gelsem de dinliebiliceim güzellikte bi müzik yapıolar çünkü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Dream theater ve elemanları diyip hile yapayim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 en sevdiğim grup : Dark Tranquillity en sevdiğim kişi : Shagrath ( Dimmu Borgir'in vocalisti) işte bu arkadaş...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 en sevdiğim grup :Guns N' Roses en sevdiğim kişi:ben,kendim ve şahsım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 şu resme bak abi. :lol: hey gidi ya. tineyç avcıları...[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Mortis, 22 Nisan 2004 18:44 tarihinde demiş ki: en sevdiğim kişi : Shagrath ( Dimmu Borgir'in vocalisti) artiz shagrath serum yerine de jack daniels koymuş poser seni gidi :] ses olarak sewiorum da bu triplerinden dolayı sewmiorum bu herifi ztn[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 en sewdiim kisi::opeth(mikael akerfeldt)[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 22 Nisan 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar