DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 pek sevmem aslında :) ama çok boştayım bu aralar biraz da anime bakmak istiyorum. avatar ı bitirdim 2 gün önce baya hoşuma gitti mesela o. MTV de ara sıra raslıyorum basilisk diye bi anime war, ilgimi çekse de sahneler arası 1dk bekleyiş biraz bayıcı geldi =) izleyen warmı onu ? indirip izlemeye değermi ? bi arkadaşım da claymore u tavsiye etti, biraz araştırdım sağlam bi yer bulamadım indirmek için ama izlemeden geçme derseniz bulur izlerim ;) şimdiden tenxzxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 çizgi dünyasına taşındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 berserk d-grayman dragonball fate stay night kiba bastard gantz great teacher onizuka ve niceleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 o arada da benim postum boşa gitti. :P çok var böyle başlık ama ben bi kaç tane sevdiklerimden yazayım. cowboy bebop, samurai champloo, welcome to NHK, guardian of the sacred spirit, school rumble. tavsiyem geniş bi yelpazeden seyretmen. dandik bişeyle karşılaşınca soğumazsın. ben çoğu, yere göğe sığdırılamayan, klasiği sevmem mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 dragonball mutlaka öneririm.ben izledim ingce olmasına rağmen gülmekten yarıldım.bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 bu arada claymore un animesini değil de mangasını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya dragonball un bi kaç bölümüne baktım, bi hamehame atana kadar 10 dakka bekliosun ıkınıyo da sıkılıo :D öyleleri hoşuma gitmiyor =) dediklerinizi bakayım ufaktan teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Direkt Death note indir.Anladığım kadarıyla animeye yeni başlamışın.Güzeldir, iyidir, sıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 haibane renmei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 pronoit said: haibane renmei adamı sıkıntıan öldürebilir. ama güzel seridir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 DRaGoN_SLaYeR said: ya dragonball un bi kaç bölümüne baktım, bi hamehame atana kadar 10 dakka bekliosun ıkınıyo da sıkılıo :D öyleleri hoşuma gitmiyor =) dediklerinizi bakayım ufaktan teşekkürler Dragonball Kai diye yeniden yayınlıyorlar. Gereksiz yere uzatılmış sahneler filan yok. Filler yoq. Onları izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 evet, 13 bolumde olmeyen kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar