Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bana sanki gösterinin genelinden hayli esinlenmiş gibi geldi. Ama özellikle videonun 3.05 den itibaren izlenirse bazı kısımlar birebir almış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 shahahahhh anlattığı fıkra super afasdfa ek: benm gorduğum kadarıyla sadece esprileri dısarda anlatma mevzusu aynı. ama hikayeleri anlatım şekilleri benzio bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 - Mr. Spoc, it just might work sir - Shit worked last week MADAFAKA! SDAJKHFKDAS:D inanılmazmış ya cem yılmaz baya bi kısmını çalmış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Cem Yilmaz'in kesinlikle caldigini dusunmuyorum. Butun olay gozlemde zaten. Star Trek bizdede vardi onun gencliginde, Star Trek esprileri benzemiyor ki ayrica? Sadece "benim esprileri disarda yapanlar.." kismi ayni ama zaten oda calinti degil bence kesinlikle. Cunku calmaya ihtiyac yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kitledi resmen ya, adam iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 LathspeLL said: Cem Yilmaz'in kesinlikle caldigini dusunmuyorum. Butun olay gozlemde zaten. Star Trek bizdede vardi onun gencliginde, Star Trek esprileri benzemiyor ki ayrica? Sadece "benim esprileri disarda yapanlar.." kismi ayni ama zaten oda calinti degil bence kesinlikle. Cunku calmaya ihtiyac yok. Star Trek yüzünden değil zaten dediğim Mesela şunlar çalıntı ilk vidyoda benim gördüklerim 1- yabancı dillerle dalga geçmesi 2- çocukların yaşını sorup dalga geçmesi 3- "Benim şakalarımı dışarda anlatmayın" demesi sonra taklit yapması 4- ünlülerle dalga geçmesi fln ve korku filmleri tabi diğer vidyoları izliyorumda benzeyen kısımlar var, ztn 1-2 sene önce başka yabancı bir komedyenide benzetmişlerdi cem yılmaz'a. Tabi adam çalıyo tamamen demiyorum, cem yılmaz Türkiye'nin en iyi komedyeni tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Why dont white people leave the house when there is a ghost in the house? Mahuahuaha iimiş baya eddie murphy de bilmiodum daha önce böle stand up yaptığını onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 eddie murphynin stand upi efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 iyi tamam güzel de o kıyafet nedir ya olmamış hiç ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar