Joara_Reina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Okumanızı tavsiye ederım...! Kill almadan krallik olmaz Mavier uslu durmaz Öldüren kafayi çantaya koyar Gp ler bize yük olmaz.. Biz böle keser böle dograriz.. OOoOoooOOoOO Böyle konusuyooorr... OOoOOoOOoO Wardan çikmiyoorr.. OooOOooOOo Bile bile rezil oluyor millete Ama o LAME O gene bildigini yapiyor.. Speedi,injectionu Wall hacki,buglari Hepside burda OoWnnZZz! Cipi cipi paralari Tikir tikir lootlamali Speedi 2.8! La staff bu adama torpil geçiyoor.. Adam etrafimda fir dönüyoor.. B@b the k3nk..b@@b the k3nktir OoOo.. Ne yapsa jail mail almiyoo.. Ana baci saydiriyo.. OOoOoooOOoOO Böyle konusuyooorr... OOoOOoOOoO Wardan çikmiyoorr.. OooOOooOOo Bile bile rezil oluyor millete Ama o LAME O gene bildigini yapiyor.. Sen öldügüme bakma.. Adami görde inanmaa.. Tuz buz oldu lan setim tam 10bin parçaa.. Aldigim her damagedaa.. Attigim her inpordaa.. Keske 15 kryssim yanimda olsa.. ----------------------------------------------------------- Yorumlarınzı beklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 off... *intihar eder* :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 açılmıştı neden bir daha açma gereği?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 hoş :lol:[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ahaha guzel olmus bi arada nicotinee minoc daglarında dolanıyorum parcası yazmısdı yanlıs hatırlamıyorsam oda hos du :)[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Pawliger başlığın tam adını hatırlıomusun minoc die arttım ama bulamadım :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 oooo bölümü süper uymuş[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Güzel olmus devamını bekliyoruz.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 uo da wall hack de iiymiş hani[signature][hline]Sam, 25 Mart 2004 04:33 tarihinde acı gerçeği itiraf etmiş: benim kafam basmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Gusel Olmus Bide Su OOoooOO Lari War dan Cikipda yas da ne yasdiqini anlialim :-D[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Little_Boy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 puahahah ulan huseyin ne admasın lan bu buraya 50 kere yazıldı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 thrillus'un sarkisinin üstüne tanimam. Olympos'a baslamama neden olan bir sarkiydi :-P[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Topic Biraz Eski .. Ama Arama Motorundan Bişi Ararken Gördüm Topiği Nedir Bu Diye Merak Ettim .. COK Hoş Olmuş Hehhe Bide Uo yu Rap e Çevirin Tam OLsun :)[signature][hline]Lle maá quel Elándili RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 irench :D[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 güzel ama hayatımda hiç UO oynamadığım için terimlere bööllee bön bön bakıyom :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 müehahaeh muhteşem ya b@b th3 k3nk bölüümü süper[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 sufer benim çok hoşuma gitti hehe koptum[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 said: UltraPsycho, 22 Mayıs 2004 13:07 tarihinde demiş ki: güzel ama hayatımda hiç UO oynamadığım için terimlere bööllee bön bön bakıyom :) hayatında hiç uo oynamadıysan niye buraya giriyosunki :D bu arada bunun yeri burası değil.Neyse cok despot hissettim kendimi nedense[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matteo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 İyi Dİnleyin. Gulmekten Yerlere yatacaksınız :D Simdi Bizim cafede İki cocuk oyun oynuyo, daha sonra oynarlarken biri digerine crim oluyo. o da diyoki sakın beni guardlama diiyo daha sonra guard cokuyo cocuk oluyo. digerine niye guardlıyon diyo Muahahahaha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurzafer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Muhtesem Dıorum Baska Bısı Demıom:D[signature][hline]Sana Dünyanın En Güzel Şeyini Vermek İsterdim Ama Seni Sana Verememki Bea Gülüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aa irench =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Güzel olmuş[signature][hline]HaD£S® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar