-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Eğer konu sigara içmekse bağımlılığa bilmeden başlayan adam cahildir. Bilerek keyfen/görüntü kaygısıyla/tribal amaçlı başlayan adam maldır. Eğer konu sigara içiminin toplumdaki yeriyse, evet sigara içmeyen adama bilerek veya bilmeyerek sigara üfleyen çok gördüm. Ayrıca direk üflemesi de gerekmez kapalı mekanda içmeyen adamla aynı ortamda biri sigara içiyorsa sigara içmeyen adamın hakkını çiğniyor bu kadar basit. Bu haksızlığın da önünü kesmek gayet yasaların ve eğitimin görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 QQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: Eğer konu sigara içmekse bağımlılığa bilmeden başlayan adam cahildir. Bilerek keyfen/görüntü kaygısıyla/tribal amaçlı başlayan adam maldır. Eğer konu sigara içiminin toplumdaki yeriyse, evet sigara içmeyen adama bilerek veya bilmeyerek sigara üfleyen çok gördüm. Ayrıca direk üflemesi de gerekmez kapalı mekanda içmeyen adamla aynı ortamda biri sigara içiyorsa sigara içmeyen adamın hakkını çiğniyor bu kadar basit. Bu haksızlığın da önünü kesmek gayet yasaların ve eğitimin görevi. Cok guzel bir bait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kapalı mekan sorununuza çözüm gelecek işte daha ne? sokak için ne yapmayı düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sokak icin en basidi yere atilmamasi sigaralarin, ama o zor, tabi sadece sigara icin degil yere herhangi bisey atanin beline vericen odunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 said: Eğer konu sigara içmekse bağımlılığa bilmeden başlayan adam cahildir. Bilerek keyfen/görüntü kaygısıyla/tribal amaçlı başlayan adam maldır. özetle; sigara icen de icmeyen de maldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 burtonesk said: kapalı mekan sorununuza çözüm gelecek işte daha ne? sokak için ne yapmayı düşünüyorsunuz? işte kapasite o kadar böyle insanlarda cahil derler bide kendisi KÖR CAHİL ama farkında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 acik hava diye dipdibe konserde bile sigara icen adamin cigerlerini sokebilmemiz lazim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 burtonesk said: sokak için ne yapmayı düşünüyorsunuz? bunu düşünmek bizim görevimiz değil hükümetin görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 DIRNAKLARINI SOKELIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: maldır. malın altında kal hacı ne diyim bu kadar sertbestse burda böyle mal salak gerizekalı yazmak al sana cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 devlet buna bir şey yapması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu devletin yasaklamasiyla filan olucak is degil, insanlarin sagduyusuyla alakali, ama turk milletinde racial trait olarak gelmedigi icin anca devlet yasaklayinca birazcik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kermit said: -007- said: maldır. malın altında kal hacı ne diyim bu kadar sertbestse burda böyle mal salak gerizekalı yazmak al sana cevap. neden kişisel yaklaşıyosun ki mesajda sorun olduğunu düşünüyosan şikayet edersin bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 kişisellik felan değil arkadaşım arızamısın sen sigara içen adamlara mal diyosun kısaca bende sigara içiyorum şu forumda da bi sürü sigara içen adam var neresi kişisellik bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu benim düşüncem katılmıyosan yorum yapmaz okuyup geçersin senin forum ortamında senden farklı düşüncedeki insanlara arıza mısın deme gibi bi özgürlüğün yok. senin bu tavrın forum kurallarına aykırı bu forumda düşünce özgürlüğü var ben kişisel laf etmiyorum belli bir eylemin kişisel değerlendirmesini yapıyorum. sen bu eyleme giriyorsan bu senin yorumumla bağlantısı olmayan kişisel sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adama mal demissin, daha neye yorum yapmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adama demiyorum onu algıda seçicilik yapmışsın. gelip kömür dağıtmak mallıktır da diyebilirim. sen akpye oy verdin diye bana arıza mısın dersen senin kişisel problemlerin olduğunu gösterir. ayrıca algı sorunu olan arkadaşlara özel açıklama: mesajımda "sigara içenler maldır" gibi bi ifade yok. Okuduğunuzu anlamadan yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: bu benim düşüncem katılmıyosan yorum yapmaz okuyup geçersin senin forum ortamında senden farklı düşüncedeki insanlara arıza mısın deme gibi bi özgürlüğün yok. senin bu tavrın forum kurallarına aykırı bu forumda düşünce özgürlüğü var ben kişisel laf etmiyorum belli bir eylemin kişisel değerlendirmesini yapıyorum. sen bu eyleme giriyorsan bu senin yorumumla bağlantısı olmayan kişisel sorunun. ulan mal diyosun benim düşüncem diyosun hakaret edemezsin bana arıza diye diyosun sen bence küçük yaşta ateşli hastalık felan geçirmişsin bence arıza değilsin yani pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 adam nerden nereye geldi yahu akp ye kömüre felan geldi borsadan ne haber ? dolar ne durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bence kermitin üstüne alınması değil de daha ziyade senin içicilere komple mal demen forum kurallarına aykırı olur olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 İçiciler komple maldır mı demişim ben! Şaka gibisiniz ya anlamadan kişisel yorum yapıyosunuz! kermit said: -007- said: bu benim düşüncem katılmıyosan yorum yapmaz okuyup geçersin senin forum ortamında senden farklı düşüncedeki insanlara arıza mısın deme gibi bi özgürlüğün yok. senin bu tavrın forum kurallarına aykırı bu forumda düşünce özgürlüğü var ben kişisel laf etmiyorum belli bir eylemin kişisel değerlendirmesini yapıyorum. sen bu eyleme giriyorsan bu senin yorumumla bağlantısı olmayan kişisel sorunun. ulan mal diyosun benim düşüncem diyosun hakaret edemezsin bana arıza diye diyosun sen bence küçük yaşta ateşli hastalık felan geçirmişsin bence arıza değilsin yani pardon Mahalle karısı tadında devam edeceksen zamanım yok. Ben sigara içmenin zararlarını bilerek görüntü/imaj kaygısıyla, trip yapmak amacıyla ya da karşı cinsi çekmek amacıyla sigaraya başlayanların mal olduğunu düşünüyorum. Buna katılıp katılmamak ya da alınıp alınmamak senin kendi hayatındaki problemlerden öte geçmez ve bu başlıkta yeri olamaz. kermit said: adam nerden nereye geldi yahu akp ye kömüre felan geldi borsadan ne haber ? dolar ne durumda ? basmıyor arkadaşım açıklama yaptırtıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sigaraya keyfen başladım, ben malım. ^^ sigaray keyfen bırakmıyorum. acayip bi malım ^^ evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: İçiciler komple maldır mı demişim ben! Şaka gibisiniz ya anlamadan kişisel yorum yapıyosunuz! kermit said: -007- said: bu benim düşüncem katılmıyosan yorum yapmaz okuyup geçersin senin forum ortamında senden farklı düşüncedeki insanlara arıza mısın deme gibi bi özgürlüğün yok. senin bu tavrın forum kurallarına aykırı bu forumda düşünce özgürlüğü var ben kişisel laf etmiyorum belli bir eylemin kişisel değerlendirmesini yapıyorum. sen bu eyleme giriyorsan bu senin yorumumla bağlantısı olmayan kişisel sorunun. ulan mal diyosun benim düşüncem diyosun hakaret edemezsin bana arıza diye diyosun sen bence küçük yaşta ateşli hastalık felan geçirmişsin bence arıza değilsin yani pardon Mahalle karısı tadında devam edeceksen zamanım yok. Ben sigara içmenin zararlarını bilerek görüntü/imaj kaygısıyla, trip yapmak amacıyla ya da karşı cinsi çekmek amacıyla sigaraya başlayanların mal olduğunu düşünüyorum. Buna katılıp katılmamak ya da alınıp alınmamak senin kendi hayatındaki problemlerden öte geçmez ve bu başlıkta yeri olamaz. sigarayı sevmeyenler sigaradan nefret edenlerde gerizekalı angut beyinsiz o zaman kişisel algılama olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 -007- said: Eğer konu sigara içmekse bağımlılığa bilmeden başlayan adam cahildir. Bilerek keyfen/görüntü kaygısıyla/tribal amaçlı başlayan adam maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar