Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ctrl tusu ve serce parmak sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WASD den baska tus kullanmamış adama apm anlatılmaz burda, alemi yok uğraşmanın.

el bikez kalktıktan sonra ctrl-backspacede yapar

ctrl 9' tek kullanma sebebi bi binayı 9'e grouplamak olabilir sadece.
Mesaj tarihi:
Biz öyle ilkel yollarla değil o tuş kombinasyonlarını "G" tuşlarımıza ayarlayarak çözüyoruz Gökçenciğim, çok iyiyiz. (Yeni aldım da klavyeyi üzerinize afiyet sdf)
Mesaj tarihi:
Benim valla hic derdim sikintim yok, wow oynarken combat sirasinda cat cut serce parmakla ctrl + f1, ctrl + f2 falan diye stance degistiriyordum, bir yandan sorunsuz hareket edip movement kasarken yani.

Ellerim flexible, iyi masaj yaparim.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

ctrl'ye avuc'ın sol ust kısmıyla basılır benım bildiğim serce parmakla değil. serce aprmak shift/tabs/caps icin

elın buyukluğuyle ilgisi yok, zaten ctrl ile kullandığın tuslar klavyenın üst tarafında.

Yalnız değilsin dostum ;)
Mesaj tarihi:
screwy said:

ctrl+9 bile yapiyorum dana gibi a4tech klavyede insanın eli yetersiz olmaya gorsun cuce ya da salih gibi oluyomus yetersiz olunca..

+ - ye falanda mousedan elimi cekmeden basarım yani sag elle acımazsızca eskiden enter a da oyle basıyodum artık bıraktım o alıskanlıgı :D

oha lan benim bile en fazla ctrl+8 e ulaşıyo
in
saf
Mesaj tarihi:
Ctrl+7,8,9 kullanirsin elbet bi şekilde, de bunu misal cast timedan 0.4 sn içinde becerebilmek marifet, kısaca hızın yani. Eğer öyleyse helal olsun ne diyeyim.
Mausun 3 tuşunu kullanıyorum+ 4 tane klavye kısayolu var, yetiyor benim meyce.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

screwy said:

ctrl+9 bile yapiyorum dana gibi a4tech klavyede insanın eli yetersiz olmaya gorsun cuce ya da salih gibi oluyomus yetersiz olunca..

+ - ye falanda mousedan elimi cekmeden basarım yani sag elle acımazsızca eskiden enter a da oyle basıyodum artık bıraktım o alıskanlıgı :D

oha lan benim bile en fazla ctrl+8 e ulaşıyo
in
saf

o kadar bi şey yok ben ctrl+* yapabiliyorum rahatça. zorlarsam -'ye geliyor. hedefim backspace sdfhjk
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

serçe parmak ctrldeyken işaret parmağıylamı ulaşıyosun backspace e? resim istiyorum gerçek olamaz

ulaşamıyorum işte sorun o.
cliff burton değilim ama epeydir klavyeciyim yani var bi bildiğimiz sdfkghsd
Mesaj tarihi:
belki adamın avuç içinden kastı serçe parmagın avuc içine birleştigi eklem tarafı orada avuç içi sayılır ki orayla biraz kasılınca basılıyo sdfsdf
  • Yeni Oluştur...