Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 WASD den baska tus kullanmamış adama apm anlatılmaz burda, alemi yok uğraşmanın. el bikez kalktıktan sonra ctrl-backspacede yapar ctrl 9' tek kullanma sebebi bi binayı 9'e grouplamak olabilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Biz öyle ilkel yollarla değil o tuş kombinasyonlarını "G" tuşlarımıza ayarlayarak çözüyoruz Gökçenciğim, çok iyiyiz. (Yeni aldım da klavyeyi üzerinize afiyet sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Benim valla hic derdim sikintim yok, wow oynarken combat sirasinda cat cut serce parmakla ctrl + f1, ctrl + f2 falan diye stance degistiriyordum, bir yandan sorunsuz hareket edip movement kasarken yani. Ellerim flexible, iyi masaj yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cuce said: ctrl'ye avuc'ın sol ust kısmıyla basılır benım bildiğim serce parmakla değil. serce aprmak shift/tabs/caps icin elın buyukluğuyle ilgisi yok, zaten ctrl ile kullandığın tuslar klavyenın üst tarafında. Yalnız değilsin dostum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Edit// aynı postu 2 kere vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 screwy said: ctrl+9 bile yapiyorum dana gibi a4tech klavyede insanın eli yetersiz olmaya gorsun cuce ya da salih gibi oluyomus yetersiz olunca.. + - ye falanda mousedan elimi cekmeden basarım yani sag elle acımazsızca eskiden enter a da oyle basıyodum artık bıraktım o alıskanlıgı :D oha lan benim bile en fazla ctrl+8 e ulaşıyo in saf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ctrl+7,8,9 kullanirsin elbet bi şekilde, de bunu misal cast timedan 0.4 sn içinde becerebilmek marifet, kısaca hızın yani. Eğer öyleyse helal olsun ne diyeyim. Mausun 3 tuşunu kullanıyorum+ 4 tane klavye kısayolu var, yetiyor benim meyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sparkcaster said: screwy said: ctrl+9 bile yapiyorum dana gibi a4tech klavyede insanın eli yetersiz olmaya gorsun cuce ya da salih gibi oluyomus yetersiz olunca.. + - ye falanda mousedan elimi cekmeden basarım yani sag elle acımazsızca eskiden enter a da oyle basıyodum artık bıraktım o alıskanlıgı :D oha lan benim bile en fazla ctrl+8 e ulaşıyo in saf o kadar bi şey yok ben ctrl+* yapabiliyorum rahatça. zorlarsam -'ye geliyor. hedefim backspace sdfhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oha bu avuc icinin sol kismi olayi supermis! software yerine manuel teknik kullanmak en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 serçe parmak ctrldeyken işaret parmağıylamı ulaşıyosun backspace e? resim istiyorum gerçek olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Cliff Burton basamaz lan ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bu topik yüzünden avucumla basmaya başladım ctrl'ye. allamyareppim nassı girdiniz la bilinç altıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Kaede said: ctrl ye avuç içinin sol kısmıyla bas ? herkes zaten öyle yapmıyormu ? lan?! Elin baya küçük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 kontrole nasıl avuçla basıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Sparkcaster said: serçe parmak ctrldeyken işaret parmağıylamı ulaşıyosun backspace e? resim istiyorum gerçek olamaz ulaşamıyorum işte sorun o. cliff burton değilim ama epeydir klavyeciyim yani var bi bildiğimiz sdfkghsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Sparkcaster said: serçe parmak ctrldeyken işaret parmağıylamı ulaşıyosun backspace e? resim istiyorum gerçek olamaz Baş parmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 baş parmakla basıyorum ben ucundan. çalıştım üstünde sdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 daha fazla insanı saflarımıza kattık mutlu ettik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 together as one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 belki adamın avuç içinden kastı serçe parmagın avuc içine birleştigi eklem tarafı orada avuç içi sayılır ki orayla biraz kasılınca basılıyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 CTRL tuşuna avuç içimin soluyla basıp baş parmağım ile gayet rahat NUMLOCKa kadar basabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 zaten baktım zorlanıyorum direk çıkarır klavyeye yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar