Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Back to the Future/ Araba mı Trenmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gece gece canım sıkıldı, geleceğe dönüş 3 leme yaptım. hayran kalmamak elde değil. admlar 1985 yılında nası bi görsel efekt yapmışlar helal olsun.. Tabi bu arada bi de aklıma takıldı :P

Araba böle süper, eğlence, karizma falan, ama filmin sonunda gidio.. Tam üzülücekken tren çıkıyo piyasaya. Araba füzyon enerji ve kurşunsuz benzinle çalışıo. Tren buharla direk :)
siz hangisini daha çok sevidiniz? ben hala arabadan yanyım. Spor model zaman makinesi hacı. al hatunu bas git karanlık çağa çek soteye :P hoş tren de tam aile şeysi.., treni olmuş. geniş bagaj hacmi konforlu falan..

Mesaj tarihi:
ben unuttum tren raysiz gidebiliyormuydu?

eger gidemiyorsa tas devrinde falan nasil ise yariyor.. eger kendi kendine tren yolu dosuyorsa tren, yok ama tren yolsuzda ilerliyorsa gene tren, ama illene tren yolu gerekiyorsa tren yalan.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

ben unuttum tren raysiz gidebiliyormuydu?

eger gidemiyorsa tas devrinde falan nasil ise yariyor.. eger kendi kendine tren yolu dosuyorsa tren, yok ama tren yolsuzda ilerliyorsa gene tren, ama illene tren yolu gerekiyorsa tren yalan.

Dragonmax said:

Mesaj tarihi:
Almanac tek sefer işe yarar ondan sonra tarih değiştiği için kullanışsız olur. Ama tren seferleri ile sonsuz seçenek var önünde.
Piramitleri kim yaptı bilmek hatta görmek mi istiyorsunuz 4440Abso yu arayın sadece 5 milyon dolara sizde piramitlerin yapılışına şahitr olun.
Musa denizi yararken canlı izleyin.
Kenedy cinayetini aydınlatın vs vs vs
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAHAHA harbi sesli güldüm.. zaten özabso tur direk halukulade orjinal. bi de reklam kampanyası yazdın 2 dk da.. bittim :) musa denizi yararken izleyin ahah süpersin (tu)(tu)
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Almanac tek sefer işe yarar ondan sonra tarih değiştiği için kullanışsız olur. Ama tren seferleri ile sonsuz seçenek var önünde.
Piramitleri kim yaptı bilmek hatta görmek mi istiyorsunuz 4440Abso yu arayın sadece 5 milyon dolara sizde piramitlerin yapılışına şahitr olun.
Musa denizi yararken canlı izleyin.
Kenedy cinayetini aydınlatın vs vs vs

Abi nolcak makine sende nasıl olsa. Gidersin alırsın Almanac'ı, kazanırsın bir loto, tarih değişince gidip yenisini alırsın =)
Mesaj tarihi:
Bir dakka!

Van Minut!

DeLorean denen araba, Hörbi ve Kitt'ten sonra otomotiv piyasasının en kral 3. aracıdır.

Öyle tren, mekik, jettski ile fln kıyaslanamaz.
Mesaj tarihi:
otobüs versiyonuna ne dersin abso ? uzun körüklü hem de (gözünü para bürü gibi geldi bi an ondan yolcu kapasitesi çok olsun diourm :P) özbaso zamanobüs filosu.. (:D
Mesaj tarihi:
motorsiklet en iyisi, hiç dikkat çekmiyor, çat çut gidebiliyorsun.
bi kere icat ettikten sonra geleceğe bi gidip upgrade etmek lazım, 2400 ler civarına giderseniz çok ucuz modifiye seçenekleri var.
  • Yeni Oluştur...