Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Gece gece canım sıkıldı, geleceğe dönüş 3 leme yaptım. hayran kalmamak elde değil. admlar 1985 yılında nası bi görsel efekt yapmışlar helal olsun.. Tabi bu arada bi de aklıma takıldı :P Araba böle süper, eğlence, karizma falan, ama filmin sonunda gidio.. Tam üzülücekken tren çıkıyo piyasaya. Araba füzyon enerji ve kurşunsuz benzinle çalışıo. Tren buharla direk :) siz hangisini daha çok sevidiniz? ben hala arabadan yanyım. Spor model zaman makinesi hacı. al hatunu bas git karanlık çağa çek soteye :P hoş tren de tam aile şeysi.., treni olmuş. geniş bagaj hacmi konforlu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Tren yargılar hacım :D. Filmde görünce dibim düşmüştü. Efsane :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Delorean ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben unuttum tren raysiz gidebiliyormuydu? eger gidemiyorsa tas devrinde falan nasil ise yariyor.. eger kendi kendine tren yolu dosuyorsa tren, yok ama tren yolsuzda ilerliyorsa gene tren, ama illene tren yolu gerekiyorsa tren yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kanuni said: ben unuttum tren raysiz gidebiliyormuydu? eger gidemiyorsa tas devrinde falan nasil ise yariyor.. eger kendi kendine tren yolu dosuyorsa tren, yok ama tren yolsuzda ilerliyorsa gene tren, ama illene tren yolu gerekiyorsa tren yalan. Dragonmax said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Spidee said: Delorean ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ikisi de ucuyor yola gerek yok, ve tabii ki havada karada dolorean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 araba ucmuyor tren gibi tren daha bi iyi ucuyor ama tren tabiki hem sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 delorean!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Uçabilen hali ise elbette tren :P Direk ÖZAbso Tur yazıp paraya para demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 arabayı fortlayarak hız kazandıran tren tren+araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Absolut said: Uçabilen hali ise elbette tren :P Direk ÖZAbso Tur yazıp paraya para demem. abi elinde zaten zaman makinasi var bir almanac'a bakiyor is turizm isine niye giriyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 delorean hem uçuyor hem çöple çalışıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Almanac tek sefer işe yarar ondan sonra tarih değiştiği için kullanışsız olur. Ama tren seferleri ile sonsuz seçenek var önünde. Piramitleri kim yaptı bilmek hatta görmek mi istiyorsunuz 4440Abso yu arayın sadece 5 milyon dolara sizde piramitlerin yapılışına şahitr olun. Musa denizi yararken canlı izleyin. Kenedy cinayetini aydınlatın vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 AHAHAHAHAHAHAHA harbi sesli güldüm.. zaten özabso tur direk halukulade orjinal. bi de reklam kampanyası yazdın 2 dk da.. bittim :) musa denizi yararken izleyin ahah süpersin (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 DeLorean acımaz alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 olmaz o is butun aleme "benim zaman makinem var" diye reklam yapiyorsun kazaya kurban gidersin, binerler tepene oysa git al gelecek haftanin sayisal loto numaralarini, bitti olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Absolut said: Almanac tek sefer işe yarar ondan sonra tarih değiştiği için kullanışsız olur. Ama tren seferleri ile sonsuz seçenek var önünde. Piramitleri kim yaptı bilmek hatta görmek mi istiyorsunuz 4440Abso yu arayın sadece 5 milyon dolara sizde piramitlerin yapılışına şahitr olun. Musa denizi yararken canlı izleyin. Kenedy cinayetini aydınlatın vs vs vs Abi nolcak makine sende nasıl olsa. Gidersin alırsın Almanac'ı, kazanırsın bir loto, tarih değişince gidip yenisini alırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 O işi 1 kezden fazla yaptığında direk dolandırıcılıktan hapsi boylarsın. Benimki gayet yasal gezi firması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bir dakka! Van Minut! DeLorean denen araba, Hörbi ve Kitt'ten sonra otomotiv piyasasının en kral 3. aracıdır. Öyle tren, mekik, jettski ile fln kıyaslanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 otobüs versiyonuna ne dersin abso ? uzun körüklü hem de (gözünü para bürü gibi geldi bi an ondan yolcu kapasitesi çok olsun diourm :P) özbaso zamanobüs filosu.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 delorean varken başkalarının yeri yoktur bu alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sıralamayı tekrar vereyim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 motorsiklet en iyisi, hiç dikkat çekmiyor, çat çut gidebiliyorsun. bi kere icat ettikten sonra geleceğe bi gidip upgrade etmek lazım, 2400 ler civarına giderseniz çok ucuz modifiye seçenekleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar