alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İzmit'ten Konya'ya gideceğim.TrenLe gitmeyi düşündüm..Acaba nasıL gidebiLirim biLen varsa yazarmı acaba ? Fiyatı nerden kaLkıyoR faLan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 burda L leri büyük olan tek insan LL cooL vaniLLe dir haddini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ayrıca tcdd nin sitesine gir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Şimdi Sen onu nie Dedin Bakim ? Sen kim oLuyorSun da Bana haddini biL diyorSun Beni kimSe aLakadaR etmez iStediğim Gibi yazarım ..Sen adam gibi oL LafLarına dikkat Et .. uza Şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 atar yapma, şaka yapmış. tcdd ye bak sitesinde yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Boşver o kim ki Bana emiR veriyoR .. İnadına L Leri büyük yazıcam.. AtarSa ataR Sitemi yOk Bana .. Şaka faLanda değiL Ağa oLduğunu SanıyoR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 alp sakin ol kardeşim, pogodi bayan minik şirin bi arkadaşımız.ağa değil. boşver, buldun mu sen tren olayını bulmadıysan yardım edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yOk.. Boşver..EYvaLLAh.. SağoLasınn..Ben üyeLiği SiLdircem baŞka yerden buLurum BEn.. Yordum SEni De Eyv. tekraR .. HayırLı günLer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 üzüldüm bak şimdi. hadi allaha emanet ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ne üzüLüyon boŞver xD .. BöyLe idiotLarın oLduğu yerde duruLurmu hiç .. ZavaLLı xD .. Sende duRma benCe kurtaR Kendini xD .. EyvaLLAh. Sende ALLAH ' A EMANET OL . ßyee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 izmitten tren yok konyaya. anca istanbula gidip binebilirsin ya da eskişehir fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 obsesifik said: izmitten tren yok konyaya. anca istanbula gidip binebilirsin ya da eskişehir fln. istanbuldan varsa, izmitten olmama şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 varmış evet bi daha baktım. haftanın her günü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 oha priceless topic kacirmsim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 pogodi ayıp etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ÖLDÜRÜRÜM LAN SENİ! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 pogodi said: burda L leri büyük olan tek insan LL cooL vaniLLe dir haddini bil evet. bana Le Le Le vaniLLe niye verdin eLine derler.666.söyleyisim evet biliyorum dogru konus kizla ne artizleniyosun lan hemen, algida siciciysan git sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 istanbuldan kalkıyor tren, izmit'in etrafından dolaşıyor sonra konyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 vaniLLe said: pogodi said: burda L leri büyük olan tek insan LL cooL vaniLLe dir haddini bil evet. bana Le Le Le vaniLLe niye verdin eLine derler.666.söyleyisim evet biliyorum dogru konus kizla ne artizleniyosun lan hemen, algida siciciysan git sen zaten. Sen kime git Diyon? Banamı! Adam oL Net arkaSından konuŞmak koLay Sen DefoL LAn hıyaR !!!!!! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dostum adam ol demişsin ama......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 dostum caps lock tuşun bozulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alp34__ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Lancelion said: dostum adam ol demişsin ama......... EEeee ... koyma devam et .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar