Dilbao Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bugün saat 9 civarında, star da pokemona rastladım. Hayvan herifler tekrar ede ede mokunu çıkardı diyodum ki izlemediğim bi bölüm olduğunu gördüm. Bi de baktım ki 3. sezonun ilk bölümleri. Garip ama sessiz sedasız yeni bölüm almış stardaki abilerimiz. Meraklısına duyrulur...
Thestral Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Bölüm Neyi Anlatıyordu. Merak Ettim Bak Şimdi =) En Son Şu Ateş Pokemonunu Isıtmaya Çalışıorlardı. Orada Bitmiştide =) (Pokemon Ownz:p)
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok yaw ben ızledım hıkayeyı takıp ettım cok sıkıcı yanı nıntendo oyun cıkarıyo yenı dunya yaratıyo pat ash mevcut dunyada yenılıyo oraya gecıyo sonra elındekı guclu pokemonları salıp yenılerını alıyo sonra nalr gelısıyo gene bır turnuva pat kaybedıyo gene yollar.... bole surup gıdıyo sıktı yanı[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Thestral, 11 Mayıs 2004 16:08 tarihinde demiş ki: Bölüm Neyi Anlatıyordu. Merak Ettim Bak Şimdi =) En Son Şu Ateş Pokemonunu Isıtmaya Çalışıorlardı. Orada Bitmiştide =) (Pokemon Ownz:p) Oha hatırladım valla son bölüm oydu Hiç kartını martını biriktirmezdim ama izlerdim eskiden ilginçti çünki başarılıydı hikayesi hoştu baymıyordu[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 beni nosteljiye soktu valla pamukspor a giderken izlerdik küçükken himinimi vii:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şimdi büyüdü tabii (amma gıcığım dimi chemical;))[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 büyüdü abisi kocaman oldu eskiden pokemon izlerdi şimdi ise pokémon izliyor :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şimdi natureli izliyorum her tarafa atlayıp zıplıyo malum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 nick'imi 1 senelik paticik hayatın boyunca 1 kere doğru yazdın oda 12 mayısta.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 naturel natural çok fark yok bence[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
pokemoncu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 beyler, pokemonun yeni bölümlerini ekrana getirmek için gerçekten çok uğraştık(bizim sayemizde mi ekrana geldi bilmiyorum gerçi, ama gerçekten çok uğraştık). Eğer pokemonla ilgiliyseniz, www.pokemonline.com.tr.tc sitesine mutlaka girin! Çok geniş bir içeriği var, ayrıca forumu da çok ii...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 okadarda diil:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: pokemoncu, 14 Mayıs 2004 17:43 tarihinde demiş ki: beyler, pokemonun yeni bölümlerini ekrana getirmek için gerçekten çok uğraştık(bizim sayemizde mi ekrana geldi bilmiyorum gerçi, ama gerçekten çok uğraştık). Eğer pokemonla ilgiliyseniz, www.pokemonline.com.tr.tc sitesine mutlaka girin! Çok geniş bir içeriği var, ayrıca forumu da çok ii... Rofl bu ne ya :D[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yannız siteye bakan varmı ühühüüh öehühühühü büühühü aahahahah ühüüh arası bi tepki verdim[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bende izledim ama öncekileir izlemediğim için bişiy diyemicem[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!...
trafo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 site mükemmel chemical ;-)! :D ehehehehe yanlız forumuna baktın 107 kayıtlı kullanıcı var :).benim kendi forumumda bile o kadar kişi yok.müzik forumu olmasına rağmen.[signature][hline]'' Bilginin Efendisi Olabilmek İçin, Çalışmanın Kölesi Olmak Gerekir. ''
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 pokemon birliği siteler arası savaş olmasın üheahae[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ya pokemon'u niye koydular o saate ne güzel one piece diye bi anime vardı. luffy vardı lastik velet, zorro vardı kılıç ustası psikopat doğruyodu herkesi, usop vardı, iyi tekme atan bi eleman vardı bide bi kız vardı hırsız. bunların hepsi aynı takımdı izliyodum ne güzel sabahları. artık sabah erken kalkmak için bir sebebim kalmadı :(
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 o hala var? başka bir saatte sanırım o saatlerde genelde okulda oluyorum ama tatil olan bir günde dikkaetimi çekmişti[signature][hline]icq:163404139
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lol sitenin sahibi Kings of Chaos a link vermis, kedisine referral la loool
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gs topu vardı lan ne çıktı ondan :P (harbi merak ettim bak şimdi)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
LadySementa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 asd[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 [b]Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa İcq Number = 123303415 Msn Adres = [email protected]
Öne çıkan mesajlar