Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 TTnet muzikten indirdim diyelim ve bunu telif hakkının bana izin verdiği gibi CDye yazmak istiyorum. Bu işlemi yaparken herhangi extra birşey yapmam lazımmı? Yani vista ile yazacağım orda talif haklı yaz ki her turlu CD player oynatabilsin gibi bir secenek falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 audio cd'ye cevirdiğinde mp3den başka bir formata dçnüyor zaten, onu yapabiliyosan gerisi gelir ama oyle yapamazsan da ceşitli kıvırmalar söz konusu. en kötü ihtimalle korsan kopyasını da çekip kullanabilirsin ticari amaçlı olmayan yedekleme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Yok gene CDye yazmayı beceremedim. Torrentden indiriyorum. Ne salak bi telif hakkı yapmış ttnet yav telif haklı alıyorsun ama CDye yazamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ttnetten indirdikleriniz cd ye falan yazmayın zaten. bitrate i düşük oluyor. kalitesiz kalitesiz dinlemeyin. indirin min 192kbit mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Yok o sertifika nasıl birşeyse bende mp3 player'ıma yüklemeye baya uzun süre uğraştım ama hiçbirşekilde olmuyor. Sistem sadece mp3 lerin yüklendiği bilgisayarda çalmasına izin verecek şekilde yapılmış. Şahsen mp3 matığına aykırı bir durum gibi geldi ama TTnet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 para verip aldiysaniz bir urunu istediginiz alette istediginiz sekilde dinleyebilirsiniz, orjinal cd'den mp3 yapmis gibi. rahat rahat gidip korsanini cekip takilabilirsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Absolut said: Yok gene CDye yazmayı beceremedim. Torrentden indiriyorum. Ne salak bi telif hakkı yapmış ttnet yav telif haklı alıyorsun ama CDye yazamıyorsun. evet radyo da da calamiyosun mesela sarkilari (shoutcast) , ttnet le alakasi yok. bi kisim insan oyle yapiyo, oyun dvd falan orjinal aliyo ama netten indiriyo kopyalayabildigi icin vs. bende bi cok orjinal urunumu riplemeye kasmak yerine netten indiriyorum. daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar