EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Arkadaşlar herkez hastası oldugu sürekli izlediği yada en azından yayın saatini bilipde kaliteli oldugunu düşündüğü çizgi filmleri buraya yazabilirmi? Yani haftalık çizgi film programı oluşturucamda kendime :D Gelin hep birlikte haftalık bi Program çıkaralım... Adı:? Kanalı:? YayınSaati:? Hangi günler:? Bekliyorum...Umarım fazla beklemem :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 merakla takip ediyorum cevapları ama şu anda yazabileceğim birşey kalmadı maalesef, bir-iki anime var hoşuma gitmedi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 simdi sonucta bilinir gerci ama Cumartesi - Pazar: 19.00 cnbc-e The Simpsons[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - As Seen On TV ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 cumartesi pazar 19 Simpson :P evet hade beyler bukadar kısırmısınız?[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Türkiyede çizgi filmolayı pek düzenli verilmiyor bir cnbc-e veriyor bu işi düzgün, fox kids desen tekrarın allahı (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yayınlanmakta olan animeler: Kanal D - Cumartesi - 7.30 - Transformers Armada Kanal D - Cumartesi - 8.50 - Yu-Gi-Oh! Kanal D - Cumartesi - 16.00 - Hamtaro Kanal D - Pazar - 7.30 - Monster Rancher Star - Hafta içi - 9.10 - Pokemon (Yeni Sezon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 star da böyle korsanlarla ilgili bi çizgi filme rastlıyorum arada,lastik bi çocuk var,eli kolu uzuyor:) sevdim her rastladığımda izliyorum ama adını falan bilmiyorum,haftasonları rastlıyorum çocuğun adı lupy mi öle bişiydi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 cnbc-e Cumartesi 00:30 - SOUTHPARK PS: LÜTFEN GEREKSİZ POST ATARAK BU TOPİC'İ KİRLETMEYELİM SADECE PROGRAMLAR VE YAYIN SAATLERİ LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Haftaiçi hergun Foxkids de 1 de başlayan spider-man butun bölümleri izledim ama tekrarıda hoş oluyor.. Birde şu anda yeni yayına giren (foxkids de yine) Nascar Yarışları var. Hafta içi her gun saat 2-4 arası... bunun yanı sıra 1 den sonra spider/hulk ve roboroch :) izleminizi tavsiye ederim.. bu arada benim gibi anime sevenleri görmek cok gusel.. Herkeze iyi seyirler..[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ayrıca CNBC-E de pazarları 12:00 geceyarısında yani 2 bölümlük simpsons tekrarı var[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Cnbc-e, SpongeBob SquarePants Salı 18:30 Cumartesi-Pazar 12:30 Rugrats Hafta içi her gün 18:00 Cumartesi-Pazar 10:00 CatDog Pazartesi 18:30 Cumartesi-Pazar 12:00 Aaahh!!! Real Monsters Çarşamba 18:30 Cumartesi-Pazar 11:30 My Life As A Teenage Robot Perşembe 18:30 Pazar 11:00 as told by GINGER Cuma 18:30 Cumartesi 11:00[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." //? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 star'da hala yayınlanıyor mu bilmiyorum ama cizgi film kuşagında " One Piece " var. Luffy'nin korsan olma yolunda geçirdiği olayları anlatıyor. gerçekten güzel bir seri ama seslendirmeler çok kötü. 1 kişi 5-6karakteri seslendiriyor nerdeyse üzücü bir durum çevirilerde cabası. gelelim saatlerine. star'da hafta sonları saat 17.00'de hafta içi ise 8.30 ve 9.00 da baslıyor. hafta içlerini tam olarak bilmiyorum geçende saatini değiştirdiler bir daha da yakalayamadım. bölümler 7 gün devam ediyor yani hafta sonları da hiyake devam ediyor. zamanınız varsa kaçırmayın. PS: " One Piece" anime serisi 160 civarı bolüm ve 3 filmden oluşuyor.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 evet bugün gördüm ki " One Piece " i star'dan kaldırmışlar. zaten bu anime star'a bir numara büyüktü. "One Piece"'in yerine de dandik bir şey koymuşlar bilginize.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 One Piece, şu elastik korsan elemanın olduğu animeydi değil mi? Sadece birkaç bölüm seyretmeme rağmen çok hoşlanmıştım; ancak star yapacağını yapmış gene.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 one piece gibim eylenceli bir animenin o iğrenc seslendirmeler ve ceviriyle izlenemez hale getirilmesi çok acı bir durumdu..yayından kalkmasına üzülemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 fox kids te the terrible thunder lizards (eek the catle beraber veriliyor) var cok komik bisey fakat malesef hic duzenli verilmyior ayni sekilde cilgin korsan jacte oyle duzenli degil o yuzden saatini yazamiyacam ama yakalarsaniz seyredin kesin :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar