synorin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 üniler köpek oldu kağıt falan yolluyolar... bize gelin diyolar:D:D çok mutlu oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bana da bilkentten mektup geldi bugün, hacı ben tıp okucam dedim böyle içimden mutlu oldum sdgfsdf^^ gerçi ısparta tıp okucam gibi ama olsun :D eskişehir akdeniz tutmucak, önceki sayfalardan birinde sütçü imam ve mersin hakkında da tavsiye verilmişti onlara bakındım pek canım çekmedi açıkçası, ısparta ucuzluk ve antalyaya 1 saat olması açısından daha çok çekti beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 başka küçük şehre gitceğine ıspartada oku tabi, hem bi sürü antalyalı olur hem de atlayıp gidersin her haftasonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet o açıdan düşündüm ben de. hem antalyaya gelmesem de bişey olmaz, kira okadar ucuz ki baya para biriktirebilirim bu sayede kısmen daha rahat biçimde öyle atlayıp haftasonu başka şehirlere gidebilirim diye tahmin ediyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 banada bilkentten geldi :d herkesemi gönderiyolar lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bana da bahçeşehirden gönderdiler. hatta bi kart göndermişler kredi kartı gibi. o kartla onları istediğim konferansına istediğim dersine tanımak amacıyla girebiliyomuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Drall said: evet o açıdan düşündüm ben de. hem antalyaya gelmesem de bişey olmaz, kira okadar ucuz ki baya para biriktirebilirim bu sayede kısmen daha rahat biçimde öyle atlayıp haftasonu başka şehirlere gidebilirim diye tahmin ediyorum =D arkadaşım haftada 50 tl ile rahatça geçinebiliyorum diyo. sadece yemek yesem bana 3 gün zor yetiyo istanbulda, deli oluyorum. bu sene 2 ayda 1 istanbula yanımıza geldi, diğer zamanlarda da izmire ve eskişehire gitti =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Riverwind said: banada bilkentten geldi :d herkesemi gönderiyolar lan :D mantıken hemen hemen her puan aralığına hitap ediyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Riverwind said: banada bilkentten geldi :d herkesemi gönderiyolar lan :D dersaneden liste alıp yolluyolar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 odtüden geldi bana :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tercih işi de ne zormus ya anadolu, akdeniz, dokuz eylül, marmara hukuk bunlara sıralamam yetiyo arastırıyorum 3 gündür ama kararsızım:D varmı okuyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 DeadSkinMask said: istanbul üni deniz ulaştırma işletme mühendisliği ve yıldız teknik metalurji ve malzeme müh hakkında bilgi verebilcek olan var mı? bide istanbulda aylık ne kadar gider olur kaba taslak?? daha tam harcamalar belli olmadan saçma bi soru ama kaba taslak ne kadar olur onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Uludağ elektronikte okuyan, ya da elektronik okuyan herhangi pati var mı. Varsa bilgi verebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bana da sabancıdan ve itüden geldi. itüden telefon geldi ama. odtü'nün aramasını istiyorum. Geçen senenin sıralamasına göre odtü makineye giriyorum ama 2007'de 3000lerdeymiş. Bi problem olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bilkent bana da geldi, özelim sanıyodum kahretsin ilk 10.000 yollamışlar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Bu ösymnin tercih klavuz hedesi piyasa çıktı mı , bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bugün çıktı, sitede de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 sitede göremedim ben...henüz çıkmadı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D7112512084C09A032B9893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 çok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu kılavuz geçen senenin ya ben de diyorum bu ne böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu ne ya 2007'nin puanları var diyorum nası yükseldi tüm puanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Lancelion said: http://www.osym.gov.tr/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFF88F742D0D7112512084C09A032B9893 Dostum 2008in bu yani puanlar felan 2007ye ait bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 üff bende geldm kılavuz falan hede hödö zımbırtısına daha çıkmamış zaten her zmn gelme gibi bi şansım yok.Bi de ösymnin bu zamanında açıklayamama sorunsalı yüzünden havada kaldı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Celal Bayar bankacılığın sıralamasını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar