eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben buyum... bulun beni orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Sturm'u görme isteğim var belki gelirim belki gelemem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Sturm said: Benim buluşmayı unutmuş olmam. Mesh özel mesaj atmasa hatırlamayacak olmam. Hatırlamayınca da gelemeyecek olmam. Başlığı açıp da gelmeyip, komik olmam. Ama hatırladım artık, sorun yok :) aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 eregorn2 said: ben buyum... bulun beni orda bıçaklar olmazsa tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 eeaaa... şimdi o bıçakları nerden bulcam ben pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 temsili pipetle falan gelebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 olabilir... çıplak olsam tanımama ihtimali kalmaz herhal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 tanımama ihtimali olmaz ama biz seni bulmadan götürülme ihtimalin baya yüksek olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 onu hesaba katmadım... hmm... buluştuktan sonra yemee gittimizde ööle bıçaklardan bulurum. sonra soyunurum. nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bence soyunma ya :) bıçaklar olur da bence soyunma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 herkesi mutlu etmeye çalışıorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 soyunma varmış diye duydum? ben simdi çıkıyorum evden 7 gibi gelirim birinin telefonu var gorusuruz heykelin orda ama heykelin meydana bakmayan tarafında bulussak? hem daha az kişi olur orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 yok soyunma falan alkolün derecesine göre belli olmaz sonra ama :P ok öyle yaparız hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hababam sınıfındaki sahne aklıma geldi bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 hm, arayıp örgüt ihbarı mı yapsak ? - paticik adındaki ayrılıkçı gay militanlar ses getirecek bir eylem için toplanıyor amirim.................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 abi son lan parti failinden sonra artık bi yere isim verirken beygirgücü kullanıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ahahah PATICIK, napıyosunuz şimdi siz ? -abi biz forum falan...mırmırmır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 paticik demedim asla demem de gerçi chemichal zamanında paticik pankartıyla gelmişti göztepe benzinciye yaklasık 15 kişi falandık efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben geç gelicem büyük ihtimalle saat 8e dogru 7 de caddebostanda işim biticek cunku hatta kaçtım ben telefon da veriyim gelmezsem harasslarsınız 536 600 08 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 ben hala ders çalışıyorum lanet olsun ya :( gelmek istiyorum çok ama bitirmeden çıkarsam bir döenm okulum uzuyor o yüzden gelirsem efeyi veya ardayı ararım diyorum son olarak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Ben hiç gelemeyebilirim 3 gündür non stop içiyorum kafam yerimde değil lan dur gelecegum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 gel ya... nerde çokluk orda bokluk... hadi gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Beni daha yeni eve bıraktılar sakatlandım idmanda miksen çıkamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 bende kendime gelemiyorum kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 biz buluşup içtik. bye. edit: hatta kore belgeseline çiktik. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar