Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Buluşma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok konuştuk icrata geldi sıra kimlerle nerde ne zaman buluşuyoruz.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
Up[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
İmzan fazla Wod ama güzel ayrıca Ethem e demi bulaştınız siz vfampirlerv sevmem sizi! :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
benim finallerim var su ara 2 hafta sonra cumartesi (19 haziran) olabilir ilk bulusma. hatta isterseniz paticik genelinde bir bulusma bile olabilir, biz ayriliriz sonra.
Mesaj tarihi:
Bu hafta sonu yani ayın 13 ünde i yerde buluşalım o zaman veya hafta içide olabilir milletin belki işi okulu felan vardır diye demedim herkes karaını yazsın bi:[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Brujah Ethem, 9. kuşak
Mesaj tarihi:
msn şifrei unuttum kaydetmeyin yenisini açıcam (allah allah ne idi acaba...)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Brujah Ethem, 9. kuşak
  • Yeni Oluştur...