Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben döverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 muhteşem (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Esh said: aslinda jim beam iyi viski de, türkün ağzı uymuyo biraz. biz scotch çuyuz ezelden asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Absolut said: Biz denesek böyle birşley yok gömlek battı, koltukta leke kalır, gözüme kaçtı 50 tane bela alırız başımıza. Adam gibi bardakta iç sonra ne yapıcaksan yap birader. Ahaha Guzel tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Absolut said: Biz denesek böyle birşley yok gömlek battı, koltukta leke kalır, gözüme kaçtı 50 tane bela alırız başımıza. Adam gibi bardakta iç sonra ne yapıcaksan yap birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 sizinkide kedi ciğer ikişkisi haha. kimse beğenmemiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sly-One said: ben döverdim. fantazi olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 fæntazi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 pascalnouman said: Cuce said: bi fikir bulmuslar ama uygulamayı becerememısler memis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 son fiskirtma sahnesi efsane hadhdahahd bence butun videoyu anlamak icin o kismi iyi kavramak gerekiyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Absolut said: Biz denesek böyle birşley yok gömlek battı, koltukta leke kalır, gözüme kaçtı 50 tane bela alırız başımıza. Adam gibi bardakta iç sonra ne yapıcaksan yap birader. Bu kesinlikle en doğrusundan bir sosyal saptama. bu arada başlık yanlış :D jim beam olacak doğrusu :D bu da bonus :D http://www.imdb.com/media/rm1934527232/nm1526352 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Hmmm...Yorumlarim: 1-Viskiyi ole icebilen adamin karacigerinin yarisi coktan gitmistir. 2-Sen ole hatunu bulup hala omzunda yatiyosan ya isi bilmiyosundur yada gaysindir..Madem bu hatun bu ickiyi dokucek dokturcek daha iyi yerler var.. 3-Hatunun dilinden icmek farkli bir anlayis bi yere kadar idare edebilir..ama baska yerlerinden de icilebilir.. lutfen kafamizi kullanalim.. 4-Hem ickiyi mundar et..hem kizin yuzune kus..ayrica o icki kizin gozune kacsa kiz aglar..hayvanmisin nesin be adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu ne be? arkadaki müzik olmasa bi seyim olmaz bu videodan. arkaya acin kizlar arayi saliyom kobrayi varrroo gibi bisi koysaniz ne kadar dandik bisey oldugunu anlarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu kızdan 15-20 tane falanmı var. heryerde ayni yüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar