Paulie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 kablonet ın web sıtesındekı hız testı bolumune ne oldu yaff cok ii bişiydi kaldırmıslar herhalde onun gıbı baska bısı nereden bulabılırım[hline]MaFiA 'İnsanoglu,Hatalarının sonucunu görecek kadar uzun yaşamaz' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 http://www.cable-modem.net/features/oct99/speed.html http://www.dslreports.com/stest?loc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 ultratv.net dede war ama telefon ettiğimde oraya güvenmeyin genelde yazış oluyo dediler ben ufak bi numarayla saniyede 50gb milyarlı da bi hat hızına ulaştımdı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paulie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2002 THX...[hline]MaFiA 'İnsanoglu,Hatalarının sonucunu görecek kadar uzun yaşamaz' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2002 ultra tvde hız testi yap bikere sonra browserdan geri al ileri tıkla gene bi anda uçuyo evinde 100 t3 var gibi:) kablonetin hız testi geçen gün kaldırılmış sanırım ordada sorun olsa gerek benim bağlantı 33.600 dial up max 3-4 kb la download ediyorum kablonette hız testi yapınca 10 kb çıktı sırf gaz vermek için koymuşlar[hline]Grandmaster Hamburger (Grandmaster Blacksmith Flint Fireforge) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 64k kablo internet'i 256k hıza çıkardım. 16kb/sn'den 32kb/sn hıza çıkabilip çıkamadığımı, ya da gerçekten 256k'ya yükselttiklerini nasıl öğrenebilirim? Düzgün bir test var mıdır?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 düzgün bi test yapabilmek için flash get indirip düzgün bi siteden dl yapman gerek.. tek dl ile olmazsa bi kaç dl dene, böylece hepsi toplamda 32ye ulaşıyomu öğrenirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 getright var bende... önerebileceğin süper hızlı bir site var mı?[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 offtopic olcak ama bu testte hızım 95kpbs çıktı 128 adsl war ah telekom vah telekom diorum bi gün beddualar yüzünden telekom genel merkezi başına yıkılcak yönetimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ne biliyim download.com falan dene.. inndir.com önce tek dosya indir ama dediğim gibi tek dosyada o hıza ulaşman zor olur, genelde 256 ve üstü bağlantıların performansı çok file download ederken ortaya çıkar 32kb hıza ulaşacağın zamanlar nadir olur, ancak sıraliycaksın downloadları onlar hızı toptan şekilde bantgenişliğini doldurur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar