Loxias Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Buyse said: aga raid var ya aşkolsun. kesmeyelim mi freya bacımızı. ankaralıyık la bebeyik biz. istiklal bozar bizi. çıkma bencede iyidir raid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 13 yaşında mı bunlar? ya harbi yaşlanıyoruz sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Sağdaki erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Masquerade said: pedobearlar basmış topağı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 son paragraf efsaneymiş ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 said: EMO'LARA MI KATILDILAR? Bir başka iddiaya göre ise iki çocuk siyah oje, düşük bel kare pantolon, convers ayakkabıları ile dikkat çeken ve kendilerine "EMO"lar diyen bir punk gruba üye oldu. Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. said: Farklı görüşünüş ve konuşmaları ile dikkat çeken grup üyelerinin kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. said: kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. said: fharqlue bhyr dylleryh wr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 konsepti anlamamış haberci modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 LathspeLL said: Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk Abi sen londra'da degil misin, camden'a falan git gorursun mutlaka herhalde sdjfhs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bu nasıl 13 14 yaş, inanılmazmış kızlar. evden kaçıp emolara katılmak adsgfd(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ver makyajı ver makyajı surata surata yapınca öyle olmuş biraz. ben hatırlıyorum ortaokul mezuniyetindeki kızlar üniversite balosunda gibiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 MADBOY said: LathspeLL said: Hic canli emo gormedim ben ya, merak ediyorum nasil birsey bunlar hsdjfdfk Abi sen londra'da degil misin, camden'a falan git gorursun mutlaka herhalde sdjfhs. Dondum hocam, fakat orda da Emo yok gibiydi, aslinda dur olabilirler ya onlar. Daha cok Punk kitlesine donuk tasarimlara sahit oluyordum yada oyle mi yorumladim nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 link star said: Bağcılar’da dört gün önce kaybolan Büşra E.(13) ve Cansu B’yi (14) arayan polis, genç kızların tüm arkadaşlarını ve takıldıkları mekanları mercek altına alırken, arkadaşlarının ‘Onlar EMOlarla takılıyordu’ demesiyle gözler son dönemde İstanbul’da Emo adıyla yayılan gençlik akımına çevrildi. Death Metal tarzı müzik dinleyen ve farklı görüntüleriyle dikkat çeken, içlerinde çok zengin ve fakirlerinde bulunduğu EMO’ya katılan gençlerin son derece düzgün görüntülerine rağmen ‘Param yok, bozuğun var mı’ diye sorarken karşınıza çıkabileceği belirtiliyor. EMOlar olarak bilinen gençler, farklı görüntü ve konuşmalarıyla dikkat çekiyor. Kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. Saçlarını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercing takmaları, dövmeleri ve Converse ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Eşcinselliğin ve biseksüelliğin de bu grup içinde yaygın olduğu belirtiliyor. EMOlar ‘Anethema’ gibi heavy metalin bir türü olan death metal gruplarını dinliyor ve örnek alıyorlar. Bu ne lan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA abi anathema? DEATH METAL? EMO!?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 örnek alıyolarmış bi de ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Oha lan böyle 13-14 mü olurmuş ? Bildiğin ortayaşlı bunlar? İlk defa bu kadar yaşlı genç gördüm hem de emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 burtonesk said: bu nasıl 13 14 yaş, inanılmazmış kızlar. evden kaçıp emolara katılmak adsgfd(tu) biraz havada kalmış. ehuehue "inanılmaz abi offfş uhaaaag dalarım ben bunlara hömüsssss gibuışşşşş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bu arada sağdaki seren serengile benzemiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 veren verengile benziyo bence o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 "raw power" said: link star said: Bağcılar’da dört gün önce kaybolan Büşra E.(13) ve Cansu B’yi (14) arayan polis, genç kızların tüm arkadaşlarını ve takıldıkları mekanları mercek altına alırken, arkadaşlarının ‘Onlar EMOlarla takılıyordu’ demesiyle gözler son dönemde İstanbul’da Emo adıyla yayılan gençlik akımına çevrildi. Death Metal tarzı müzik dinleyen ve farklı görüntüleriyle dikkat çeken, içlerinde çok zengin ve fakirlerinde bulunduğu EMO’ya katılan gençlerin son derece düzgün görüntülerine rağmen ‘Param yok, bozuğun var mı’ diye sorarken karşınıza çıkabileceği belirtiliyor. EMOlar olarak bilinen gençler, farklı görüntü ve konuşmalarıyla dikkat çekiyor. Kendi aralarında kullandıkları farklı bir dilleri var. Saçlarını tek gözlerini kapatacak kadar öne yatırmaları, spreyle kabartmaları, yüzlerine abartılı piercing takmaları, dövmeleri ve Converse ayakkabılarıyla dikkat çekiyor. Eşcinselliğin ve biseksüelliğin de bu grup içinde yaygın olduğu belirtiliyor. EMOlar ‘Anethema’ gibi heavy metalin bir türü olan death metal gruplarını dinliyor ve örnek alıyorlar. Bu ne lan ahahahahah http://images.encyclopediadramatica.com/images/b/b6/FFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Emo luk ne yaa, madem bi akima saapcaksiniz, adam gibi bi akım bulun akim derken bokum olmuş bunların mevzuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bulmuşlar bu kızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 O beraber dolaştıkları oğlanları da pedo'luktan hapse koyarlar kesin. Yahu benim anlamadığım nasıl yetiştiriyor bu çocukları aileleri. Anası babası nasıl müsade ediyor ya anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 kendilerine 'EMO' lar diyen bir grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ve o gruba üye olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 2 fotoraf, nufus cuzdani fotokopisi, bi de pasoyla uye olunuyo, dar pantolon, converse ve makyaj setini iceren emo kiti daha sonra adrese yollaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar