Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çubuklu dışındaki 2 forma nedir yahu. dünyadaki en büyük beşiktaş düşmanına forma tasarlatsan bu kadar kötüsünü yapamaz. o damalı forma içinde düşünemiyorum bile maçı izlemeyi bırakırım valla :D.
Mesaj tarihi:
Siyah Beyaz formaya bi lafım yok gayet şık.2. forma da gayet güzel.Ama 3. forma allahım bu formayı tasarlayan adam ne yemiş ne içmiş bu ne böyle?

Beşiktaş Emo Fc için forma tasarlasan gayet güzel ama Beşiktaş Jimnastik Klübü için fazla fantastik bi forma olmuş.
Mesaj tarihi:
her sene en iyi formaları fenerbahçe yapar.
renklerin güzelliği buna müsade ediyo.
gs li ya da bjk li olun farketmez, bizim güzel formalarımızı feneriumlarımızdan edinebilirsiniz.utanmadan cekinmeden koleksiyonunuza katın.iyi geceler.
Mesaj tarihi:
Fenerbahcenin steward formalari kadar kötü olmasa da adidasin yapabileceği en igrenc tasarımlar bize patlamış. Millet bitarafını yırtıyor beyaz forma siyah şort diye , nasıl bukadar kayıtsız kalıyor yönetim hayret bişey.
Mesaj tarihi:
ulan bu formalar ne!!!

ya hakkaten ne kadar rezil yönetiliyoruz offf of

ben ankara'da yaşıyorum ona rağmen gidip kombinemi alıyorum gidemesem bile kulübe destek olayım diye. adam gibi mayo yapsalar mayomu bile kartal yuvasından alıcam

ama ben bu formaları almam! allah belanızı versin başka birşey demiyorum. ulan siyah beyaz gibi muhteşem uyumlu 2 renk. ne beceriksiz rezil adamlarsınız siz ya. çok mu zor birtane düz beyaz forma çıkarmak? taraftar kasıp bembeyaz tribünler yapmaya çalışıyor biz beyaz forma çıkarmıyoruz

ayrıca türk bayrağını da hiç kullanmıyorduk şampiyonluklardan sonra. çok gereksiz olmuş armamızda var zaten formanın her tarafına birşey koymaya gerek yok
Mesaj tarihi:
daverc said:

Adidas adidas dedik yıllarca en tırt zamanına denk geldik, adamlar ne formalar yapiyordu zamanında.
adidasla bi alakası yok. bizim yönetim tasarlatıp veriyor adidasa ver diye. adidasın klasik herkese verdiği tasarımı alsak bunlardan 10 kat güzel olurdu
Mesaj tarihi:
kombine satışı bu kadar az olan bi kulüpte o fiyata bilet satılması mantıklı ben ona birşey demiyorum.

ama yok yani izahı yok. hayatımda gördüğüm en rezil formalar açık ara.

ne çubuklu ne beyaz (pençeli?!?!) ne de baklavalı formayı almam ben. bunlar ne ya valla deli oldum ha.

kesin kumaşı filan da deli gibi kalitelidir ha offff sonunda adam gibi kaliteli formamız oluyor onun da tasarım fiyasko

4. forma çıkarsınlar bembeyaz olsun hiçbirşey olmasın adidas işareti beşiktaş amblemi colaturka. başka hiçbişi olmasın valla 2 tane alcam hediye edicem sağa sola 2.sini
Mesaj tarihi:
o bayrağı koymak zorundayız , orası ayrı da..

beyaz tribün yapılmaya çalışılırken düzgün beyaz formamız yok.

en iyi çubuklu formayı yapan firmanın çubuklu formasına bakar mısınız?

damalı bayrak nedir? yarış pistinde mi sallandırıcaz o formaları?

"o forma kutsaldır , nasip olmaz herkese" diyesim geldi..
Mesaj tarihi:
belkide bjk li olarak forma olaylarını abartıyoruzdur
bence o damalı hiçç bir şekilde giyilmicek
büyük olasılıkla karşı rakibe göre beyaz ve çubuklu
üstünlük olarakta çubuklu giyilcek gibime geliyor
  • Yeni Oluştur...