Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

09 -10 Formaları

Llama

Öne çıkan mesajlar

Siyah Beyaz formaya bi lafım yok gayet şık.2. forma da gayet güzel.Ama 3. forma allahım bu formayı tasarlayan adam ne yemiş ne içmiş bu ne böyle?

Beşiktaş Emo Fc için forma tasarlasan gayet güzel ama Beşiktaş Jimnastik Klübü için fazla fantastik bi forma olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan bu formalar ne!!!

ya hakkaten ne kadar rezil yönetiliyoruz offf of

ben ankara'da yaşıyorum ona rağmen gidip kombinemi alıyorum gidemesem bile kulübe destek olayım diye. adam gibi mayo yapsalar mayomu bile kartal yuvasından alıcam

ama ben bu formaları almam! allah belanızı versin başka birşey demiyorum. ulan siyah beyaz gibi muhteşem uyumlu 2 renk. ne beceriksiz rezil adamlarsınız siz ya. çok mu zor birtane düz beyaz forma çıkarmak? taraftar kasıp bembeyaz tribünler yapmaya çalışıyor biz beyaz forma çıkarmıyoruz

ayrıca türk bayrağını da hiç kullanmıyorduk şampiyonluklardan sonra. çok gereksiz olmuş armamızda var zaten formanın her tarafına birşey koymaya gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

kombine satışı bu kadar az olan bi kulüpte o fiyata bilet satılması mantıklı ben ona birşey demiyorum.

ama yok yani izahı yok. hayatımda gördüğüm en rezil formalar açık ara.

ne çubuklu ne beyaz (pençeli?!?!) ne de baklavalı formayı almam ben. bunlar ne ya valla deli oldum ha.

kesin kumaşı filan da deli gibi kalitelidir ha offff sonunda adam gibi kaliteli formamız oluyor onun da tasarım fiyasko

4. forma çıkarsınlar bembeyaz olsun hiçbirşey olmasın adidas işareti beşiktaş amblemi colaturka. başka hiçbişi olmasın valla 2 tane alcam hediye edicem sağa sola 2.sini
Sosyal ağlarda paylaş

o bayrağı koymak zorundayız , orası ayrı da..

beyaz tribün yapılmaya çalışılırken düzgün beyaz formamız yok.

en iyi çubuklu formayı yapan firmanın çubuklu formasına bakar mısınız?

damalı bayrak nedir? yarış pistinde mi sallandırıcaz o formaları?

"o forma kutsaldır , nasip olmaz herkese" diyesim geldi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...