Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Televizyonda mı veriliyor nereden görebiliriz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Adidas adidas dedik yıllarca en tırt zamanına denk geldik, adamlar ne formalar yapiyordu zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ahaha yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 şu en alttakini rakip takım görünce el öpücekler. dedecim buyur gel otur dinlen filan diye. o ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 şu 2. forma gibi bir formayı nasıl olup da üretiyorlar anlamıyorum. kimse bakmıyor mu acaba yaptıkları formalara? geçen sene de fb nin bir forması vardı aynı pijama gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 En başarılı çubuklu olmuş. Damalı idare eder. Ama beyaz olmamış. Düz beyaz forma istiyoruz ya çok mu zor.Şu formanın aynısından yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 çubuklu dışındaki 2 forma nedir yahu. dünyadaki en büyük beşiktaş düşmanına forma tasarlatsan bu kadar kötüsünü yapamaz. o damalı forma içinde düşünemiyorum bile maçı izlemeyi bırakırım valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Siyah Beyaz formaya bi lafım yok gayet şık.2. forma da gayet güzel.Ama 3. forma allahım bu formayı tasarlayan adam ne yemiş ne içmiş bu ne böyle? Beşiktaş Emo Fc için forma tasarlasan gayet güzel ama Beşiktaş Jimnastik Klübü için fazla fantastik bi forma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 ulan adidas dedik bağrımıza bastık! yeter demirören yeter! beyaz düz forma nerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 lan bu formalar ne rezil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 pençeli forma yapıcaz dememişmiydi bunlar beyaz formanın neresinde pençe var o çizgiler pençemi. siyah beyaz gibi formada şık duran renkleri damalı formayla katletmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 umbro iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Renkleri siyah-beyaz olan her forma güzeldir ve kutsaldır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Avutun kendinizi ahaha gayet de dandik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 her sene en iyi formaları fenerbahçe yapar. renklerin güzelliği buna müsade ediyo. gs li ya da bjk li olun farketmez, bizim güzel formalarımızı feneriumlarımızdan edinebilirsiniz.utanmadan cekinmeden koleksiyonunuza katın.iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bizimkiler kanarya pençesi atıyormuş şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Fenerbahcenin steward formalari kadar kötü olmasa da adidasin yapabileceği en igrenc tasarımlar bize patlamış. Millet bitarafını yırtıyor beyaz forma siyah şort diye , nasıl bukadar kayıtsız kalıyor yönetim hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ulan bu formalar ne!!! ya hakkaten ne kadar rezil yönetiliyoruz offf of ben ankara'da yaşıyorum ona rağmen gidip kombinemi alıyorum gidemesem bile kulübe destek olayım diye. adam gibi mayo yapsalar mayomu bile kartal yuvasından alıcam ama ben bu formaları almam! allah belanızı versin başka birşey demiyorum. ulan siyah beyaz gibi muhteşem uyumlu 2 renk. ne beceriksiz rezil adamlarsınız siz ya. çok mu zor birtane düz beyaz forma çıkarmak? taraftar kasıp bembeyaz tribünler yapmaya çalışıyor biz beyaz forma çıkarmıyoruz ayrıca türk bayrağını da hiç kullanmıyorduk şampiyonluklardan sonra. çok gereksiz olmuş armamızda var zaten formanın her tarafına birşey koymaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 daverc said: Adidas adidas dedik yıllarca en tırt zamanına denk geldik, adamlar ne formalar yapiyordu zamanında.adidasla bi alakası yok. bizim yönetim tasarlatıp veriyor adidasa ver diye. adidasın klasik herkese verdiği tasarımı alsak bunlardan 10 kat güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yönetim neye kayıtlı kaldı ki buna kayıtsız kalcak. yönetim taraftarı düşünse 90 tl ye bilet satmaz. biz yaşlanıcaz ölcez ama demirören gene orda olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kombine satışı bu kadar az olan bi kulüpte o fiyata bilet satılması mantıklı ben ona birşey demiyorum. ama yok yani izahı yok. hayatımda gördüğüm en rezil formalar açık ara. ne çubuklu ne beyaz (pençeli?!?!) ne de baklavalı formayı almam ben. bunlar ne ya valla deli oldum ha. kesin kumaşı filan da deli gibi kalitelidir ha offff sonunda adam gibi kaliteli formamız oluyor onun da tasarım fiyasko 4. forma çıkarsınlar bembeyaz olsun hiçbirşey olmasın adidas işareti beşiktaş amblemi colaturka. başka hiçbişi olmasın valla 2 tane alcam hediye edicem sağa sola 2.sini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 o bayrağı koymak zorundayız , orası ayrı da.. beyaz tribün yapılmaya çalışılırken düzgün beyaz formamız yok. en iyi çubuklu formayı yapan firmanın çubuklu formasına bakar mısınız? damalı bayrak nedir? yarış pistinde mi sallandırıcaz o formaları? "o forma kutsaldır , nasip olmaz herkese" diyesim geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 belkide bjk li olarak forma olaylarını abartıyoruzdur bence o damalı hiçç bir şekilde giyilmicek büyük olasılıkla karşı rakibe göre beyaz ve çubuklu üstünlük olarakta çubuklu giyilcek gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar